Брачната идилия на Антония Петрова е в миналото и миската е пред развод със съпруга си Александър Бередин, разкриват шокирани нейни дружки.

Двамата са се изпокарали, след като руснакът научил за аферата на жена си, която стана достояние на цяла София преди дни.

Мъжът на Антония Петрова е бесен от флирта на жена си с победителя във „ВИП Брадър“ Джино и бил готов на брутална саморазправа. Руският милионер, който бил пред фалит и съвсем е закъсал с парите, се разделил с миската, след като преди дни се появиха пикантни снимки, на които емигрантът се натиска яко с половинката му.

Баровецът е заплашил Джино с побой в серия от нагли есемеси. Унизеният Бередин е заплашил и Антония с физическа саморазправа, ако задълбочи отношенията си с Джино.



Пикантните кадри на Петрова и емигранта бяха щракнати на партито след финала на „Биг Брадър“, в понеделник вечер, в столичен клуб. Антония се появи без мъжа си на купона и се държеше доста предизвикателно. Тя не се притесни, след като Джино се лепна за нея и взе да я опипва навсякъде. Емигрантът обходи с ръце и език тялото й, а Тоца се кикотеше с очевидно задоволство. Аферата им била заснета и снимките обходиха медиите и социалните мрежи, което докарало мъжа на блондинката до истерия.

Петрова обаче имала основание да си търси друга половинка, тъй като Бередин бил изправен пред фалит в България и дължал огромни суми на свои партньори и подизпълнители. Според мълвата само за последната година белокосият руснак е профукал над 3 милиона евро, инвестирайки парите в неизгодни имотни инвестиции в Созопол и в Синеморец. Бередин уцелил греда и в инвестиция за над 500 000 лева в родния град на любимата си Тони – Перник, където ортак му е нейният баща Иван Петров, пише pik.bg.

Сн.: Фейсбук