Антония и Наско са в очакване на първия си наследник.

За това подсказа продуцентът на предаването "Женени от пръв поглед" в ефира на "Здравей, България" днес.

Макар че не спомена коя от двойките скоро ще се радва на наследник, по всичко личи, че това са именно Тони и съпругът й.

По време на 3-месечното излъчване на риалити формата, именно тази двойка показа не само желание да запази брака си, но и публично признаха, че вече се обичат, пише "Блясък".

Желанието им бързо да създадат семейство, което те открито споделяха пред камерите, потвърждава тезата на Вито, че младите скоро ще гледат бебе.



"Ани ще трябва да вика, че е магаре, след уговорката ни преди началото на предаването. След като имам бебе в предаването, както й казах, че ще стане, ще трябва да вика: "Аз съм магаре в ефир", не скри задоволството си от спечеления бас Саръиванов. "Аз съм абсолютно сигурен, че ще има бебе, ще имаме повод за това - не казвам дали ще е довечера или не."



Той даде да се разбере и че има обрати в живота и на другите двойки.

"В последния епизод, който гледахме във вторник, видяхме решението, което взеха трите двойки, но това се случи на 8-и март, което е преди три месеца. Точно заради това предаването тази вечер ще бъде студийно, на което ще присъстват и трите двойки, всички експерти и двойките трябва да ни кажат какво се е случило между тях за това време", обясни ТВ продуцентът.