Бившата миска Антония Петрова стана пръв политически анализатор.

Рано сутринта в петък -13-и, перничанката Тоца втрещи зрителите с коментари за задължителното гласуване.

Известната като Мис Крокодил коментира „на живо" и какво се случваше в парламента преди гласуването на вота на недоверие срещу кабинета „Орешарски".

По-втрещени и от зрителите обаче се оказаха останалите гости в сутрешния блок на Нова тв - лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, икономистът Владимир Каролев и журналистът Александър Симов. Тоца се настани до тях в умопомрачителен тоалет - минимална, изрязана блузка без ръкави, която се крепеше само на врата на миската, пише "Всеки ден".



Така огромната напомпана със силикон гръд на Антония изглеждаше като завързана в бохча. От време на време „бохчата" с цялата си тежест се опираше върху масата, зад която седеше политанализаторката Петрова.

Нищо обаче, дори всички мъжки погледи, втренчени в завързания й опънато бюст, не попречиха на перничанката да брани кански задължителното гласуване.

Тоца се аргументира също толкова умопомрачително, колкото беше и облеклото й. Задължително е и образованието до 8-и клас, а никой не се противи на това. Защо тогава да са ми нарушени правата от задължително гласуване, сравни Антония Петрова.