Вместо с природен чар и интелигентност блондинката се надява да срази конкуренцията с корекции

Антония Петрова изненада неприятно феновете си!

Тези, които я подкрепят, независимо от нападките и грозните квалификации онлайн и по медиите, леко се стресираха! Чаровната блондинка, на която не й липсват природни дадености, май се готви да шашне света с корекциите си!

Единствената ни ''Мис България'', която си е ''преправяла'' бюста преди конкурса, явно смята, че и този път ще се радва на успех, въпреки намесата на пластичния хирург.

Единствената ни красавица, която може да се похвали и с титла от друга държава, се готви да грабне колоната и на ''Мисис Свят'' със здраво напомпани джуки.

Антония дежурно признава корекцията само на устните си, но сега са толкова очевидно уголемени, че и да иска да скрие истината, никой няма да й повярва.

Блондинката се изфука с поредната си зимна почивка във Фейсбук. Този път завистниците не успяха да се впечатлят от луксозната й екипировка или невероятните места, които посещава. За сметка на това пък, хейтърите доволно потриват ръце при вида на Антония.

Чепатата красавица, която не пести високото си самочувствие, очевадно е прекалила този път! Каквото и да е сложила в устните си, то не само няма да й върши работа, но и отклонява вниманието от естествения й чар.

Жалко, че Антония все още не може да попадне на качествен ПР, след фиаското с Евгени Минчев. В противен случай, всеки свестен специалист щеше да я посъветва да разчита на естествена хубост, вместо да се загрозява насила, пише kliuki.bg.