- Антония, след пет години партньорство с Роси Иванова, Евгени Минчев предпочете теб за своя Руски бал. Има ли конкуренция между теб и Роси?

- Според мен Роси е изпълнила своя дълг към обществото и е редно актуалната „Мис България” да е предпочетена. Намирам, че професионалист като Евгени знае какво прави и моето място е до него за следващите пет години. Този факт ме прави изключително горда и му благодаря! Той ме последва в Лондон, направи всичко възможно за мен, което не си спомням да е правил за нито една миска досега или клиентка.

- Не ти липсва самочувствие…

- Моето самочувствие е като змийската отрова в медицината - в премерени количества е здравословна. Нали не искате от мен да съм девойка, като онази от старите двулевки, с басмена забрадка и прибрани коси? Днешната жена, която аз претендирам да олицетворявам, трябва да е леко дръзка, да се самооценява високо, за да бъде оценена и от останалите. Щом съм „Мис България”, имам право да определям линията си на поведение.

- Получавала ли си неприлични предложения?

- Естествено! Всяка хубава жена е имала. По-важно е дали ги е приемала.

- Лесно ли му е на приятеля ти Алекс да има за гадже определената за най-красива българка?

- С Алекс сме заедно от 5 години. За него нищо не се е променило, аз съм си същата. За приятеля ми аз съм най-красивата жена със или без корона.

- На кое най-необичайно място сте правили секс с гаджето ти?

- За 5 години заедно - практически на всякакви места. В противен случай връзката доскучава и трябва да се разнообразява някак.

- Упорито се носи слух, че си си поставила два диаманта под зърната на гърдите…

- Това е много интересна идея, само че диамантите не са в гърдите ми, а на пръстите ми. Все пак очаквам да стана майка един ден и искам детето ми да се храни с истинско майчино мляко, а не със скъпоценни камъни. Ако много ви е интересно, мога да призная, че скоро ще си присадя бенка на едната буза.

- Петте най-скандални клюки, които си чувала за себе си…

- За мен се носят всякакви слухове. Веднага се сещам за 6:
* Удължавала съм си краката, тъй като не е възможно да имам толкова естествено дълги крака.
* Вадила съм си ребра, тъй като талията ми била прекалено малка.
* Имала съм дете, не помня на колко години бяха написали.
* Купила съм си дипломите за висше образование: по право и МИО.
* Била съм с 15 кг по-дебела.
* Като тийнеджърка съм избягала от вкъщи и съм работила като сервитьорка.

- Какви са взаимоотношенията ти с останалите Мис Българии - как си реагирате при разминаване например с Наталия Гуркова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова…

- Казвам им ''Здравей!''. „Мис България” се избира всяка година и ние няма какво да делим. Ако някоя от тях ме смята за конкуренция, то това е много глупаво. В България има място за всяка, друг е въпросът коя се запомня и коя не. Мен ще ме запомнят със сигурност!

източник: БЛИЦ/  Антон Здравков