Блондинката настоявала стандартът й на живот, поддържан от бившия й съпруг Александър Бередин, да не пада и затова искала всеки месец да я водят на почивка.

В момента тя и богаташът са на гръцкия остров Атон, където планират да прекарат цялото лято, пише „Галерия“. Антония Петрова не спира да разводнява интернет пространството със снимки от гръцката си ваканция.

Вижда се, че ресторантите, на които я води младия Николай, са от 5 звезди нагоре. Самата Антония пък винаги се старае да акцентира на марковите си подаръци, тузарските ресторанти и хотели, които посещава, и дори скъпарските деликатеси, които консумира.
Наскоро Петрова се похвали с новия си велосипед, с който спортува на гръцкия остров.

Тя не пропусна да спомене марката на колелото и фактът, че е лимитирана серия. Велосипедът надхвърля 2 бона. Но това е само капка в морето от разходи покрай русата миска.

Дотук почивката им на Атон е стъпила на 50 бона, като до края на лятото се очертава да надхвърли 250 000 лв. Разбира се, всичко се плаща от младия Николай, който се занимава с климатични системи.
Запознати обаче коментират, че колкото и успешен да е бизнесът му, по богатство не може да стъпи и на малкия пръст на Бередин.

Неслучайно след развода й с руснака, се очаква Антония да прибере минимум 15 милиона долара. Движимото и недвижимо имущество - отделно!

И като стана въпрос за Александър, бизнесменът направо е разцъфнал покрай развода. Бередин коренно е променил външния си вид. 52-годишният милионер се е подмладил поне с 20 години, спортува усилено и не спира да посещава екзотични дестинации.
Всъщност, според слуховете, именно той е виновен за раздялата им с Антония, тъй като се хванал с млада любовница в Москва.
След като Петрова разбира, иска развод и едва след това се е запознава с Николай.

Припомняме, че новината за раздялата между Антония и Бередин гръмна миналата година, след което миската призна официално, че е в развод. По думите й, тя е инициаторът и се чувства много щастлива от факта.

До момента миската нито е отрекла, нито потвърдила за връзката си с нов мъж, но вече няколко пъти бе щракната от папараци с въпросния Николай. Дали обаче младокът ще удържи на финансовото темпо на Петрова, е доста съмнително.
Все пак Антония е известна с таланта си да прави мъжете до себе си милионери – единственото условие е преди това да са били милиардери, злобеят от родния хайлайф.