За първи път пред списание Story Мис България 2009 Антония Петрова реши да разкрие най-голямата си тайна – че преди години е била отвлечена, цитира информацията bliasak.bg

Похищението станало в Перник, във времето на престъпната дейност на борческите групировки. Когато главната героиня едва ли е предполагала, че един ден ще носи титлата „най-красивата жена в България за 2009“.

В кафе в родния й град Антония Петрова попада в полезрението на едър и груб мъж. След като блондинката видно не проявява интерес към него, той започва да я тормози по телефона. Докато един ден колата му не препречва пътя на Миската и с груба сила тя е вкарана в автомобила и отведена в апартамент.

„Надявам се с моята изповед да вдъхна кураж на много момичета, изпаднали в такава ситуация и на които, недай Боже, това предстои“, споделя пред списание Story Антония Петрова.

Била ли е насилена Антония Петрова от похитителя си, как се е освободила и какво се случва с мъжът, който я е отвлякъл, четете в бр. 30 на списание Story.