Една от най-скандалните носителки на титлата „Мис България" - Антония Петрова, страда от кривогледство, научи „Всеки ден" от доверен източник.

Блондинката, която непрекъснато парадира с перфектния си външен вид и изваяни до съвършенство форми, има проблем с очите от малка и въпреки многобройните посещения при едни от най-добрите очни специалисти както у нас, така и в Русия, до ден днешен не може да фокусира добре предметите.

„Това е вродено заболяване, което не може да бъде излекувано. При Антония има голямо подобрение, настъпило през годините, но дефектът в крайна сметка си остава", коментира един от лекарите, занимавал се със случая на Петрова.



Самата Тоца страшно се срамувала от кривогледството си.

За да не си личи, че очите й не са симетрично разположени, миската поставила специално изискване към фотографите да я снимат точно под определен ъгъл, със специални обективи, като непременно държала да прегледа всички фотоси, преди да бъдат официално одобрени и публикувани.



„Не сте ли забелязали, че винаги пуска свои снимки само отдалече. Да, явно е, че има високо самочувствие и се гордее как изглежда, но не е само това. Истината е, че едно близко селфи веднага би разкрило дефекта й", шушукат зложелатели.