Носителката на титлата "Мис България 2009" Антония Петрова е закъсала яко за пари, разкриват близки до нея, цитирани от "Телеграф".

След като се раздели със съпруга си - руския милионер Александър Бередин, Тоца, както е известна миската в светското пространство, си брои стотинките.

Докато беше съпруга на руснака, Антония носеше маркови дрешки на световни дизайнери. Днес обаче положението изобщо не е такова и се налага блондинката да си шие дрехи и палта при кварталната шивачка. Колежки на миската дори шушукат, че сега одеждите й се струват колкото само копчетата на предишните й облекла. Самата Антония също се изпусна във Фейсбук пространството, че вече си шие дрешките, а дизайнер е не кой да е, а собствената й майка.

След като качи снимка, на която двете дами са с еднакви палта, Антония написа над поста: "Традиционна, семейна, културна вечер - прекрасният балет "кармен" и "Рапсодия в синьо", Софийска опера и балет! Препоръчвам! А стайлингът ни е дело на екстравагантната ми майка, както винаги с безупречен вкус и стил!"

Близки до Петрова разкриха, че тя все по-често се карала с новия си любим Николай именно поради факта, че не може да я глези, както бившият й Бередин.