Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова натри носовете на недоброжелателите си с нова секси снимка във Фейсбук.

Миската пусна фотоса вчера, а отдолу написа провокативно: "Крокодил" ли каза някой, че не чух... :))) хаха".

На снимката Антония изглежда много добре, с кукленски букли и прибрана от едната страна коса. Устните й са с розов гланц - в тон с дантеления й тоалет. Красиви цветя красят ушите и пръста на едната и ръка.

До момента снимката е събрала изключително много положителни коментари.  Сред тях се отличават някои, като забележката на потребител от мъжки пол: "Никой не може да отрече, че си една от най-красивите жени не само в България, но и в света. Ти обаче си "нарцис" и обичаш да дразниш!".

Друг потребител пък възхвалява Антония, като според него тя е пример за личност, която държи на достойнството, възпитанието и морала си. "Коктейл от стил, класа, излъчване, божествена красота и жажда за живот! Една амбициозна и последователна ДАМА! За разлика от някои, които наистина имат единствено вид на крокодил, Антония притежава вещи и аксесоари от кожа на крокодил! Ами... купете си и вие... нали сте ''по-по-най''! , допълва той.

А вие виждате ли крокодил на снимката? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.