Антония Петрова винаги е използвала личната си страница в социалната мрежа Facebook, за да сподели мнението си за чуждите нападки към нея, за клюките, за животните и за какво ли още не.

Напълно в своя стил Антония отново използва Интернет като трибуна за собствената си позиция, този път за знайните и незнайни конкурски за красота и момичетата, които се кичат с корони. Ето какво точно е написала госпожа Бередин.

"Най-престижния е бих казала единствен конкурс за красота в България, както и навсякъде по света е националният, т.е. Мис България! Много моля всякакви "Миски" и "Мисиски" отдавна надхвърлили 30те, наричащи себе си модели, при това с наднормените над 60кг., спечелили "престижен" конкурс в столична чалга-дискотека, като част от седмичната програма на заведението, омъжили се по сметка за да се овенчаят все пак с някаква титла, тъй като цял живот са мечтали да бъдат Мис България, но поради килограми, възраст и не достатъчно добър външен вид на живо (т.е. без фотошоп и грим) така и никога не са могли да бъдат, с цели 2 мозъчни клетки и никакъв интелект (отсъствието на който се вижда от няколкото техни неуспешни реалити тв участия) да не си правят ПР на моя гръб и да не използват името ми за да се пише за тях покрай мен, поради затихващия медиен интерес към никому не интересуващата им персона! Моля не ме замесвайте в интригантските си скандалчета! Това че нямате нищо в главата и не можете да съберете 2+2=4 и да се досетите за последствията от действията Ви, не е мой проблем! Отсъствиетo на мозък не се коригира с фотошоп! Предварително благодаря!"

Наскоро Антония  се омъжи за своя дългогодишен приятел Александър Бередин. Изненадващо за всички двамата се венчаха в Русия, а за сватбата им се разбра едва след тържеството. Бередин й предложил брак, докато двамата се разхождали до Кремъл. Уж съвсем случайно й поднесъл пръстен, копие на годежния пръстен на Кейт Мидълтън.