Любовните уикеди на Антония Петрова в Банско взеха да зачестяват. "Мис България", която все още няма официален развод с руснака Александър Бередин, отново се появи в компанията на мистериозен мъж в един от нощните клубове в зимния курорт.

Минусовите температури в Банско, които последните дни достигат до -10 градуса, явно изобщо не са проблем за Антония и любовника й и двамата консумират връзката си, далеч от София, където Петрова трудно може да се скрие.

И в Банско обаче разобличиха миската. Облечена в актуален за сезона пуловер и развяти руси коси, Антония се радваше на нежното докосване на придружителя си, който я бранеше като орел от побутванията на мераклии сред присъстващите.

С унесен поглед перничанката срамежливо търсеше близостта на кавалера си, облечен в карирана риза - моден хит, обаче за миналия сезон.

Мъжът до мис Антония и този път не бе разпознат. Тя упорито продължава да крие връзката си. Същият ли е от новогодишната нощ, с когото бе уловена да разпуска на гребена на любовта, отдавайки се на ласки по време на страстни танци, или е ново завоевание, не стана ясно.

Снимки: Struma.com