Тези дни стана ясно, че "Мисис България Свят 2012" Гергана Николова стигна до четвъртити място на световния конкурс Mrs.Top World, който се проведе от 2 до 9 юни в Латвия.

Носителката на титлата "Мисис България Свят 2012" Гергана Николова се похвали с четвъртото място на конкурса Mrs. Top World.

След завръщането си от Латвия, където се проведе надпреварата тя разказа, че всъщност това й се случило благодарение на своята 16-годишна дъщеря, която я записала за родното състезание по красота. Блондинката от Дупница призна, че не полага особени усилия за фигурата си - не спазва нито дието, нито спортува.

Родната красавица обаче успя да прдизвика коментарите друга отличена за хубостта си нашенка - Антония Петрова.

"Мис България 2009" и "Мисис Русия 2012" използва социалната мрежа Facebook, за да изкаже недоволството си към своята конкурентка. По думите й Николова некоректно твърдяла, че се е явила на конкурса "Мисис Свят" и дори стигнала до четвъртата позиция.

"До медиите и всеки, който се интересува от истината и не обича да го лъжат:

Днес една дама разказваше как е станала четвъртна на "Мисис Свят". ТОВА НЕ Е ВЪЗМОЖНО, ТЪЙ КАТО "МИСИС СВЯТ 2013" ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПРОВЕДЕН! Той ще се състои края на тази година с грандиозно шоу, както става всяка година, вече в продължение на 31 години! Това е един от най-престижните конкурси с традиции и безупречна репутация в света, заедно с "Мис Свят" и "Мис Вселена"!

Обръщам се към медиите - нека да си правят справка преди да канят гости, спечелили един от хилядите незнайни и роящи се конкурси в България и по света и да не уронват репутацията на истинските и престижни такива! Тази дама се явила на конкурса Mrs. Top World, каквото и да значи това. Само за сравниение между двата, ако може да се прави такова, това е все едно да спечелиш конкурс на Митьо Пищова и да кажеш, че си "Мис България", написа Антония в профила си.