Силно притеснителни снимки на Антония Петрова се появиха в Интернет пространството тези дни.

От тях личи, че от знойна стройна хубавица Мис България 2009 се е превърнала в кожа и кости момиче. Госпожа Бередин изглежда толкова кльощаво слаба, че фенове с притеснение я нарекоха анорексична.

На едната снимка ребрата на миската са изскочили и буквално стърчат от кожата й. Ръцете й са слаби като на момиченце, а коремът й е хлътнал навътре.

На другата снимка Антония Петрова се е излегнала край басейна и тялото й изглежда крайно неестествено. Ако фотосът е реален и не е минал през обработка, то феновете на миската имат пълно основание да се притесняват за здравето й, пише hotarena.net.

Други се усъмниха, че Петрова е станала поредната жертва на фотошопа. В старанието с да изглеждат съвършени на снимки, родните звезди често прекаляват с фотокорекциите и стават комични.

Самата миска побърза да отговори на провокациите и написа в профила си във Фейсбук:

"хехе не съм болна от анорексия. Тъй като явно се интересувате, ето мерките ми: 180 см, 53 кг, бюст - 95, талия - 58, ханш - 90. За разлика от други наши "звезди", които непрекъснато удължават краката си или се правят на по-слаби, аз никога, държа да подчертая никога до сега не съм ползвала фотошоп, дори нямам на компютъра си тази програма. Който ме е виждал на живо знае, че съм такава каквато и на снимките си. От екипа на Мисис Русия също забраняват използването му, така че най-малкото е че биха ме глобили ако ползвам такъв, а и не искам, нямам какво да променям или подобрявам. Колкото конкретно до тези снимки, те не са правени от професионален фотограф, а са съвсем небрежни, аматьорски и на тях не нося никакъв грим. Мястото е нашето семейно жилище на морето пред басейна и на плажа, без никаква обработка!" Екипът на Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова Бередин Ви благодари за вниманието! Бъдете здрави!"