''Лошото е, че една елементарна караница помежду ни излезе в медиите като грандиозен скандал, а нищо от това, което се изписа, не се е случило'', категорична е Антония Петрова.

''Това е пълен абсурд, разбира се, че е измислица. Аз щях ли да се омъжа за този човек ако ми беше причинил всичко това? Ние не сме имали скандали дори преди сватбата, а откакто се оженихме, не сме водили спорове или не сме имали разногласия'', допълва още блондинката, цитира blife.bg.

Носителката на титлата Мис България 2009 стана жертва на отвличанe, писаха медиите.

Миската обаче не е попаднала в ръцете на някоя група за отвличания срещу откуп, а е била похитена от бившия си приятел - руският бизнесмен Александър Бередин. Драмата се е разиграла снощи в ресторант в столичния кв. "Бояна", където 26-годишната дама вечеряла с рапъра Адриан Рачев-Румънеца, съобщиха от столичната полиция. Малко след 20,00 ч пред заведението спрял бял джип Мерцедес, от който слязъл 46-годишният Бередин и нахлул в ресторанта, безцеремонно издърпал Петрова и я напъхал в багажника на джипа, след което потеглил в неизвестна посока.

Миската успяла да набере телефона на майка си и казала, че е отвлечена от Бередин. Сигналът в полицията подали родителите на Антония и екипи на СДВР за минути блокирали улиците, откъдето може да мине колата на руснака. Така се стигнало и до капана на бул. ''Тодор Александров" и бул. "Мария Луиза", където около 23,30 ч колата е спряна, а Бередин арестуван. Антония Петрова е открита в автомобила с охлузвания по тялото и увита в одеало. Похитителят е задържан за 24 часа, но отрича да е отвличал миската. По думите на ревния руснак тя се качила доброволно, защото обичала да се вози.  Причина за шокиращото поведение на Бередин най-вероятно е ревност към доскорощната му любов. Петрова пък демонстрира, че не страда много по бившия си. Снощи той я е сварил на вечеря с Румънеца, а в медиите се появиха и нейни снимки, на които страстно позира с царя на попфолка - Азис.