Антония Петрова показа снимки в профила си в социалните мрежи, с които шокира последователите си. Тоца, както незаслужено си позволяват да я наричат нейните недоброжелатели от близкото минало, е намалила видимо размера на носа си. С последните си снимки Мис България 2009 г. показва именно последната си ринопластика. Според светските клюкарки, които я оплюват в мрежата, това не е първа промяна в носа й, но този път е драстична. Антония, която е хиперактивна в социалните мрежи, пусна десетки кадри от ваканцията на семейството й в Гърция, а според запознати тя си е направила корекцията именно под Акропола.

"Знам, че напоследък не съм особено активна поради една проста причина - когато си прекарал едно невероятно гръцко лято на яхта със семейството си, последното нещо е да си губиш времето в социалните мрежи, нали така?", пише Батинкова под десетките снимки със странния си нос.

Петрова в миналото

Злите езици я оприличават на княгиня Калина, която стана пословична с операциите си. Други пък са категорични, че Майкъл Джексън може би се е вселил в тялото на Антония. До момента тя не е признала за корекциите си. "България Днес" направи опит да се свърже с миската, но тя не се отзова