Антония Петрова отпразнува със скъпо шампанско годишнината от срещата със съпруга си. Тя показа снимка в профила си в инстаграм, под която написа: „ На 17 март, преди 2 години с моя съпруг, партньор и в живота и в бизнеса и баща на единственото ни дете, се запознахме! Веднага се познахме и установихме, че сме се търсили и най накрая сме се намерили!

Заживяхме заедно веднага и оттогава не сме се разделяли нито за ден! Животът ни и на двамата се промени коренно и то към много по-добро! Колко много хубави неща се случиха само за 2 години, които на други не могат да се случат за цял живот! Представям си с тази наша скорост и активност на живот, колко още хубави предстоят и къде ще сме след още 2 години! Честита годишнина, Любов! И нека продължаваме да откриваме света заедно, ръка за ръка и рамо до рамо, в името на Любовта, Семейното Щастие, Успеха и Сина ни!

Ние сме благословени!”. Явно двамата с мъжа й Ивайло Батинков са прекарали насаме романтичната вечер, защото синът им е на гости при баба и дядо. Петрова не пропуска да се похвали, че те са му купили малка детска площадка, на която може да си играе и люлее сам, колкото си иска. 

снимка:инстаграм антония петрова