Антония Петрова е започнала да се държи като свободна жена.

Най-скандалната Мис България е скъсала синджира и вече дори за пред обществото не се преструва на съпруга на руския бизнесмен Александър Бередин. Всяка вечер русокосата двойничка на кукла Барби обикаля барове и ресторанти с нов мъж, който е с поне 20 години по-млад от бившия й, пише HotArena.

Макар още да се води с фамилията си Бередин, перничанката няма никакви претенции да е омъжена.

С руснака Александър ги свързват само куп бумаги, които трябва да бъдат разписани, за да тръгне бракоразводното им дело. Това може да стане най-рано след шест месеца, а за това време миската има пълно право да се представя с имената на мъжа си.

За проблемите в брака на Антония се чу още преди месец, когато столични бръмчилки зашушукаха, че миската е в жестока криза. Тогава до „Уикенд” достигна информация, че перничанката е била сама на почивка в Гърция, където се опитала да забрави за проблемите си.



„Двамата наистина се обичаха, не беше само заради пари. Още не е преодоляла раздялата им. Личи си, че е тъжна и потисната. Търси всякакви начини, за да се вдигне на крака”, обсъждат терзанията на блондинката в светските среди. Самата перничанка е жестоко ударена от новия си статут на жена пред развод. Тони доста рязко смъкна стандарта си на живот и взе да се появява не така бляскава и поддържана в обществото. Вече не блестяла със скъпи рокли и бижута, а в някои дни се появявала съвсем неглиже.



Руснакът Александър направил първата крачка в раздялата им, като признал на жена си, че има любовница в Москва, с която иска да живее. В края на юни набързо стегнал два куфара с дрехи и напуснал семейния дом и оттогава двамата нито се виждали нито се чували. Всякакви опити за комуникация били скъсани и в крайна сметка разводът се оказал неизбежно решение на ситуацията.