Истинска драма се разиграва в семейството на Антония Петрова. Миската е развила психично разстройство, с което съсипва и себе си, и близките си.

Блондинката е пристрастена към пластичните операции и процедурите за разкрасяване. Заради тази страст е на път да се обезобрази. С пластичните операции често е като с татуировките – веднъж като си започнал, няма как да останеш само с една. Точно така станало и с Антония Петрова. Всичко започнало с корекция на бюста малко след като навършила пълнолетие. Отначало Тоца била очарована от новата си пазва и смятала, че с нея тялото й е станало идеално, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

После обаче си открила нов дефект, видим само за нея – носа. Последвали устните, скулите, започнала да си слага ботокс, да си излющва кожата и вечно била недоволна от външния си вид. След всяка следваща корекция измисляла още нещо за оправяне. В резултат вече прилича на восъчна фигура и въпреки това иска още и още от пластичните хирурзи.

Когато на бившата Мис не й идва на ума какво още да оправи по тялото си, отново се връща към гърдите. Бърз преглед на архивните й снимки показва, че с годините те стават все по-големи и по-големи, като напоследък могат да конкурират даже формите на Доли Партън. Пред близките си Тоца се оправдава, че силиконът трябва да се сменя. „Е, да, но не и да се увеличава непрекъснато“, коментират зад гърба й.

*Стари снимки на Антония

Носът й също вече няколко пъти е бил обект на „коригиране“, докато стане чип. Последната й промяна е в устните, които вече са на път да изскочат от лицето.

Всичко това е хвърлило в ужас семейството на Антония. Майка й вече се чуди как да я убеди, че колкото повече ляга под ножа, толкова по-зле започва да изглежда. Жената се притеснявала, че дъщеря й скоро вече няма да прилича на човек, а на карикатура. Бащата на Петрова и мъжът й Александър Бередин също били разтревожени, но нищо не можело да убеди Тоца да спре с пластичните операции. За всички с изключение на нея е ясно, че страстта й към естетичната хирургия вече се е превърнала в психично разстройство.

Тя е развила зависимост към скапела, каквато наркоманите имат към дрогата. Същото заболяване имаше и Майкъл Джексън и заради него накрая остана почти без нос. Г-жа Бередин обаче твърдяла, че всичко е под контрол и винаги може да спре с корекциите, и отказвала да потърси психолог за помощ.

*Антония сега