Нещо в брака на Антония Петрова куца и не е точно същото, както тя го представя, но знае ли човек какво се крие зад маските и благите приказки на захаросаната двойка.

Непрекъснатите хвалби, че двамата с Александър са на върха на щастието в красивата си кула на четири етажа, никак не отговарят на най-новата им снимка, заснета от skandlno.net

Папараци се щракнали двойката на светско събитие, където тя не изглежда нито щастлива, нито сплотена, нито неземно привързана.



Антония е загледана в нищото и си личи, че едва изтърпява светската лудница и показност и отегчено си мисли за нещо, може и наум да крои планове за депутатското си място, към което се е насочила, след като успя да се сдобие с почти всички титли, които желаеше.

А Бередин най-вероятно пресмята с още колко пари трябва да се бръкне, за да си присади още коса и да направи поредното си бляскаво представяне в обществото, както и да бъде опора на своята амбициозна половинка.



Двамата изглеждат отегчени, скарани, безразлични, сякаш някой насила ги е довлякъл за косите и ги е инстарирал на масата, където поне пиенете е в изобилие.

Антония отдавна е известна с прекалената си показност и явно скъпият й съпруг безропотно се влачи на всички интересни и безинтересни събития след нея. Явно той е под чехъл и това го доказа дори мнимото отвличане, само да й помогне в по пътя на известността.



След като се похвалиха за титлите, с къщата си, с басейните и фитнеса, двамата като че ли се поизчерпаха.

Сега Петрова иска да стане депутат, а любимият съпруг прави сметки колко ще му струва пък тази нейна прищявка.