Антония Петрова се уби да си прави селфита на задните части.

Откакто се заговори, че миската си е сложила подплънки отзад, за да извае бразилски форми, блондинката не спира да се снима.

Тъй като силиконовия й бюст вече не е толкова актуален, Антония не спира да привлича вниманието върху задните си части. А банските й са толкова оскъдни, че се подават дори и някои други неща, които едва ли би желала да види цял свят, пише hotzona.bg.



Цяло лято миската обикаляше гръцките плажове, където доволно излагаше на показ силиконовите си импланти. Пред очите на възхитени и не толкова възхитени туристи, на преден план излизаха бомбите на Антония, а след това и дупето й.

Миската се стараеше при всеки удобен случай да се разголи и да пусне фото на бедрата си отзад. И покрай хвалбите, че няма и грам целулит по тялото си, моделката не пропусна да се похвали и с бразилските си форми.

Антония има още доста хляб да изяде, докато стигне стегнатото дупе на Галена, но определено заслужава комплименти за външния си вид. Миската очевидно е наляла и още няколко кубика силикон в деколтето, тъй като банските й направо ще се пръснат.