Веднага след като стана ясно, че новата "Мисис Русия 2012" е нашата Антония Петрова, започнаха дискусии дали нейният заможен любим не е купил титлата й. На фона на новите клюки стана ясно, че блондинката се връща в България в последния работен ден на тази седмица.

Новата "Мисис Русия" Антония Петрова се връща победоносно от руската столица Москва в петък към обяд.

След като спечели титлата, бившата носителка на короната "Мис България" е изключително натоварена. И макар да твърдеше, че модата вече е на втори план, защото се е концентрирала върху друга кариера, това не е точно така. Часове преди да потегли към България, тя бързаше за поредните снимки.

"Ефектното сватбено видео със зимен пейзаж и руска тройка, а след това балетен етюд вместо традиционния вокал и танци, представени от 28-годишната московчанка с екзотичното име Антония, поразиха и зрителите, и суровите членове на журито", пише "Комсомолская правда" по повод конкурса, за победа в който се бориха общо 18 дами от Москва, Сургут, Красноярск, Уляновск, Омск и други руски градове.

Следващият ангажимент на Петрова е да представи Русия на конкурса "Мисис Свят". Блондинката стигна до надпреварата след като се омъжи за руския бизнесмен Александър Бередин. Сватбеното им тържество беше доста атрактивно.

"Родителите ми обичат Русия, знаят добре руски език. Може да се каже, че съм израснала с руските приказки. Винаги съм си мечтала за Русия", разказва Антония, цитира blife.bg.

Освен това през 2006 г. получила стипендия от университета в София да учи в Москва. Все пак й е доста мъчно за родината, особено за морето. Тук живеели близо до Черно море и всеки уикенд ходели с родителите й по крайбрежието, съоbщи ПРофайл.