Антония Петрова се е помирила със съпруга си Александър Бередин, пише столичен всекидневник.

Променената ситуация в отношенията между двамата се случи само месец след като красавицата призна, че е подала молба за развод с бизнесмена. Оттогава Бередин й праща всеки ден цветя и подаръци с идеята Антония да промени решението си. Руснакът твърдо е решил чрез милите жестове към любимата си отново да я върне при себе си.

Антония очевидно е откликнала на ухажването, защото няколко пъти вече се е виждала с Бередин и дори планирала да се върне в общия им дом.

"В мъжа ми харесвам отношението му към мен и това че ме обича повече от всичко на света, дори и от себе си", казва за съпруга си Антония в последното си интервю за пресата.

"Нямам причини да се развеждам с Антония, не искам това да се случва", споделя Бередин, който продължава да се бори за любимата си.

Има-няма месец той я зарадвал и с друг подарък - върнал й джипа, който нехранимайковци откраднали от паркинга. Как го е направил само той си знае, но е факт, че с действието си сложил плюс към привличането на Антония към себе си, споделят близките приятели на бизнесмена. Петрова има най-успешната кариера на миска.

Според тях красавицата в момента няма сериозна връзка, а само множество от млади и богати мъже, които се мъчели да се домогнат до особата й.

"Това, с което Алекс я спечели, бяха именно жестовете. Каквото било между тях, било. Но той едва ли лесно ще се разведе, по-скоро ще стигнат до някакво споразумение двамата", споделят близките на Бередин.

Причината за раздялата между Антония и Александър и досега не е съвсем ясна. Версията, че руснакът кръшкал редовно, отпадна от само себе си след интервюто, което Мисис Русия даде пред телевизия. В него тя не обясни подробности за разлъката, но според близките й Антония не издържала на тормоза, който й налагал бившият любим, когато се накърка.

Самата миска говори за това през 2011 г. в показанията си в полицията, когато Бередин я отвлича и пребива.

"Само аз мога да го изкарам от релси. Александър има невероятен проблем с алкохола. Мисля, че вече е алкохолик, и то битов. Всяка вечер се прибираше вкъщи, взимаше по една бутилка и я изпиваше сам. А пиянството му е много лошо, става агресивен. Позволих си да бъда с човек, който е алкохолик. В този невероятен цирк, който направи, също беше пиян. Шофираше пиян", сподели тогава и в интервю Антония.



В средата на юли Александър Бередин отвлича и пребива гаджето си - Антония Петрова. Екшънът между миската и 50-годишния руснак се разиграва в столичния квартал Бояна. Антония вечеряла с приятели, Александър нахълтал и я издърпал от заведението. Натикал я в колата си и потеглил в неизвестна посока. Преди да изключи телефоните й, Антония се обадила на баща си, той пък на полицията. Малко след сигнала органите на реда спрели лъскавия автомобил на Бередин. В него Антония треперила от ужас гола до кръста, загърната в одеяло. Тялото и лицето й били посинени.

В дните, в които се опитваше да преодолее шока, миската спря да сипе квалификации към гаджето си. Тогава стана ясно, че той й е налагал системен физически и психически тормоз, но тя мълчала от срам. Живяла в ежедневен ад цяла година, а след това събрала сили да избяга. Желаела с Бередин да останат приятели. Той обаче не бил съгласен с новото положение и решил да я отвлече. Самата Антония след случката почна да поучава младите момичета, че не трябвало да се занимават с толкова възрастни мъже. "По възможност избягвайте и такива с предишни бракове. Защото вълкът кожата си мени, но нрава не", съветвала Петрова бъдещите миски.