Антония Петрова се окичи с титлата най-красива омъжена московчанка и ще размазва конкурентките от останалите държави нa "Mисис Свят".

Перничанката, която стана "Мис България 2009" спечели конкурса в Саратов. Пред "Комсомольская правда" 28-годишната българка споделя рецептата за красотата на семейната жена:

"Правилно хранене, тренировки в спортната зала и повече време, прекарано с любимия мъж. Това е моята тайна", казва Антония пред изданието и допълва:

"Бих искала да съм пример за всички омъжени жени, които трябва да помнят, че венчалната халка не бива да е повод да забравят за себе си. Има ли някой, който да не е съгласен с мен? Още повече това важи за Русия, където има толкова красиви дами. Когато дойдох тук от България, се влюбих в тази страна, а после и в бъдещия си съпруг", казва новата "Мисис Русия" пред в. "24 часа".

На конкурса в Саратов красивата блондинката бръкнала дълбоко в бездънната славянска душа на братушките с прочувствена реч:

„Дойдох в Русия преди шест години, за да подобря квалификацията си. Когато се запознах с бъдещия си съпруг разбрах, че ще остана тук завинаги. Обичам историята на тази страна и нейните традиции. И, разбира се, за мен е голяма чест да представлявам Москва на конкурса. Какво чувствах, когато поставиха короната на главата ми? В живота си не съм била толкова щастлива!".