Антония Петрова е истинска рекордьорка по качването на снимки. Мис България 2009 има мания за фотоси и репортер на Lupa.bg преброи, че само за ден младата майка качи 33 снимки в инстаграм. Тя зарадва и почитателите си във фейсбук, но със скромните 10 снимки.



Перничанката държи да осведомява последователите си в социалните мрежи за всяка своя крачка, както и в подробности как минава денят на семейството й, какво е яло детето й и колко часа е спало днес. Всичко това е прилежно запечатено в снимки.

Хей, приятели, здравейте! Получавам много похвали за семейните ни снимки, благодаря за което, и въпроси защо не съм споделила снимки от всичките ни летни, семейни пътувания! Истината е, че нямам никакво време! Хи хи и тъй като сте много настоятелни и виждам, че искрено ни се радвате и вълнувате, ще ви разкажа за нашето 2 месечно лято в Гърция, от гледна точка на нашия син - Бест Батинков!

Благодаря ви, че ни смятате за пример за хубаво семейство и ви вдъхновяваме! Как прекара първото лято в живота си Благовест Ивайло Батинков: “Тъй като мама и тате са капитани и се увличат по ветроходството, ме заведоха на ветроходна яхта, която сами управляваха и заедно с баба и дядо обикаляхме живописните, гръцки острови! Освен това, мама и тате ме заведоха и на мястото, където сключиха брак - Порто Елеа! За това време ми поникнаха цели 6 зъба и успях да проходя! Аз съм на мама и тате първородната гордост и радост!", написа Антония под цели 33 снимки.

Постът "Нашият син, нашето първородно чудо, нашето съвършенство - Бест Батинков навърши 9 месеца!" пък бе придружен само от 11 снимки, всяка от които отделно публикувана, през няколко минути, за да не би случайно феновете й да пропуснат и кадър от фотосите й.