Поредно дефиле - семейно и модно, направи Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 Антония Петрова.

Tя пристигна в студиото на "На кафе" в комплект със съпруга си Александър, когото размъква с повод и без навсякъде, където я поканят. Дори всичко видялата Гала не успя да се сдържи при вида на гостенката си и ахна изумена: "Оле, колко си красива! Зашеметяваща!".

Очевидно бе обаче, че тв водещата е впечатлена не само от тоалета, но и от очеизбодните "предновогодишни" гърди на своята гостенка.

Смело разголила пищни форми, Антония се врътна кокетно: "Нали? Издокарала съм се празнично - с пера и пайети, какъвто е бон тонът тази година".



"Как не я е срам, може ли със сутрешното си кафе да си вре по този начин силиконовите гърди, изключително грозно и неприлично е", възмутиха се феновете на сутрешното шоу по форумите.

Антония и половинката й разказаха надълго и нашироко за поредното си пътуване до Италия, за глезотиите, които са си позволили и "душевните радости", които са преоткрили в красивата страна, пише ''Всеки ден''.

След като бомбите й обиколиха редица онлайн издания, Антония показа възмущението си в профила си във Фейсбук:

''Извинете, мили мои, но това ли е най-важната новина в държавата?! От цялото ни гостуване със съпруга ми и всички интересни неща, за които си говорихме цял час с Гала, бюстът ми ли продължава да бъде най-вълнуващото (да си бяхте записали рецептата за кекса :)) Между другото вече 5-та година не спират да говорят за него, явно въпрос от национално значение! Наистина забавно, но и тъжно, говорещо много за интересите на масата и низките страсти, които битуват повсеместно!''