Аня Пенчева бе с цялата рода на премиерата на най-новия си филм „Извън пътя”. Актрисата бе в компанията на всички роднини, включително бъдещия си зет – поета Илиян Любомиров, известен още с псевдонима Августин Господинов.

Дъщерята на Аня – Петя Дикова, която доскоро признаваше, че има гадже, но пазеше в тайна името му, вече официално се движи под ръка със своя любим. На премиерата в столичното кино „Люмиер” двойката бе седнала точно зад театралната примадона и съпруга й Ивайло Караньотов. През цялото време, докато течеше прожекцията, Петя даваше кураж на майка си, протягайки ръка напред, за да подържи нейната. Самата Аня очевидно се притесняваше от представянето си пред камерата и имаше много забележки към себе си, които дъщеря й и зет й се опитваха да неглижират, твърдейки, че се справя блестящо.

* Аня със сина си Ангел и дъщеря си Петя

снимка: ПИК

Водещата на „Култ” по Би Ти Ви бе приготвила огромен букет цветя за майка си. Тя дълго време не успя да й ги поднесе, тъй като звездата бе заета цяла вечер да се снима с почитателите си. Въпреки че не намери кой знае колко време за дъщеря си обаче, примадоната успя да размени няколко думи с бъдещия си зет и показа изключително мило отношение към него, почти като към роден син. На всички присъстващи им направи впечатление колко близки изглеждат Илиян и неговата кандидат-тъща. Те се зачудиха дали тази проява на взаимни симпатии е искрена или е резултат от най-обикновено добро възпитание. Вероятно времето ще даде отговор на този въпрос.

* Аня Пенчева в кадър от филма на Николай Волев „Извън пътя“

За разлика от зетя, съпругът на Аня – Ивайло, изглеждаше по-резервиран. Той не ръкопляскаше след края на прожекцията, когато актрисата се поклони пред публиката заедно с режисьора Николай Волев, актьорът в главна мъжка роля Деян Донков и останалите от екипа. През цялото време стоеше със сключени ръце и според някои това е бил израз на неговата съпричастност с емоциите и притеснението на жена му. Синът на двойката също не се отличаваше в тълпата, но вероятно е дал оценката си, когато е останал насаме с родителите си.

За разлика от Аня Певчева, Деян Донков дойде сам на премиерата. Ден преди нея той придружи половинката си Радина Кърджилова на наградите „Икар” и дори излезе на сцената заедно с нея, когато й дадоха статуетка. Актрисата обаче не беше до него на официалната прожекцията на филма му. Вероятно е имала представление или друг важен ангажимент, пише "Уикенд".