Майката на Ангел Караньотов - Аня Пенчева не показа лоши чувства към момичето, рекламирало се чрез връзката си със сина й на кастинга на "Мис България".

Тя обаче смята, че Вили Стоянова е казала само част от истината.

"Това беше детска история, бяха приятели наистина. Изненадана съм обаче, че Вили твърди, че още са близки, защото те се разделиха преди две години, а от една Ангел си има друга приятелка", каза актрисата.

Вили, която е бивша състезателка по художествена гимнастика, се похвали пред журито на конкурса за красота, че била гадже на Ангел Караньотов.

*Вили Стоянова

“Още ми е болна тема, много се обичкаме”, призна самоуверената русокоска и заяви, че Ангел влязъл заради нея с мотора си в мола, за да й направи впечатление.

"Не мога да упреквам никого. Истина е, че са били заедно. Това обаче е само част от истината, защото се разделиха и всеки пое по своя път. Освен че твърди, че и миналата година са били близки, страшно ме изненада изявлението й, че се е отказала от художествената гимнастика заради него. Това също не е вярно, тя продължи да се състезава дори и след като се разделиха", поясни актрисата, пише blitz.bg.