"Мечтая, като забогатея, да си купя едно село като Кустурица и там да правя фестивали и уъркшопове.“

Това споделя новата звезда на световното кино - българката Анжела Недялкова, която стана хит преди дни с участието си в хитовата продукция "Трейнспотинг 2“, която се състоя в Единбург.

25-годишната Анжела обича да пътува с колело, не използва градски транспорт и цял живот си мечтае да забогатее, казват приятелите й. Когато се появила за първи път на червения килим, красавицата не се смутила, напротив, не й пукало.

"Като застанах пред толкова много хора на фестивала в Кан с филма "Аве", нямах и пет лева в джоба, ама се се държах сякаш бях милионерка", смее се с днешна дата Анжела, която обожава да прави кукли и е завършила приложното училище.



През свободното си време изработва декори за електронни партита. "Какво като не съм завършила актьорско майсторство? Пак мога да съм неотразима", обяснява БГ красавицата, която слага в джоба стотици красавици от Холивуд.

Преди ден Недялкова блесна с рокля на български дизайнер и "обикновена" коса, както нарича прическата си.



В "Трейнспотинг 2“ тя играе в лентата рамо до рамо с Юън Макгрегър, Робърт Карлайл, Джони Лий Милър и Юън Бремнър.

25-годишната Анжела е известна на публиката с ролята си на Дара в сериала на bTV "Връзки", както и с участието си във филмите "Източни пиеси" на Камен Калев, "Аве" на Константин Божанов, "Пътят към Коста дел Маресме" на Иван Ничев и "Досието Петров".