Пацо от телевизионното реалити "Биг Брадър" бе задържан за организирането на нелегални хазартни игри и залагания.

Спецакцията, с участие на служители от териториалната служба "Борба с организираната престъпност", се е провела на 14 юли в родния град на риалити героя Гълъбово, съобщи вестник „Старозагорски новини”

Полицаите сгащили 11 участници в залаганията и белезниците щракнали около китките на 34-годишния Панайот Кючуков, който е баща на няколко месечно бебе.

От полицията уточняват, че имало данни незаконната дейност да се извършва от края на 2016 година. Силите на реда са конфискували множество тестета карти, чипове, зарове, куфари, съдържащи пособия за хазарни игри, пари и др.

Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 327, ал. 1 от НК, а Кючуков е бил отведен за 24 часа в участъка.
На този етап няма повдигнати все още обвинения, няма и мерки за неотклонение по разпореждане на прокуратурата. През почивните дни са били проведени множество разпити, включително и пред съдия, уточниха запознати с разследването.

34-годишният Панайот Кючуков нашумя с участието си в "Биг Брадър" през 2012 години, тогава той се сдоби с прозвището Пацо.
Впоследствие гълъбовецът привлече медийното внимание, хвалейки се със славата си сред нежния пол, където завоеванията му за сравнително кратък период от време надхвърлили 600 бройки.

От няколко години той е назначен за ръководител на общински дневен център за деца и младежи с увреждания. От полицията отказаха да уточнят дали незаконните хазартни игри са се провеждали в помещенията на центъра. В понеделник брадърът се скри от журналистите. Според служителите в социалното заведение, шефът им в понеделник бил на работа, но се намирал извън службата и не носел мобилния си телефон.