С грандиозно танцово и театрално шоу звездата на „Ара мюзик”отбеляза 10-годишния си юбилей на сцена, който съчета и с промоция на най-новия си дългоочакван албум „Пясъчен часовник” – най-доброто от Джина Стоева през годините!

Посрещната с бурни аплодисменти от колеги, приятели и гости в клуб Night Flight, магнетичната певица направи своеобразен преход през годините на творческата си кариера, като умело успя да преплете интересен сюжет, майсторски танци и хитови песни в едно, с което за пореден път показа, че винаги успява да бъде различна в нещата, които прави.

Във всичко това, разбира се, звездата на „Ара мюзик” не беше сама - на сцената й партнираха момичетата от балет НюЕкс, които заедно с нея превръщаха дансинга в репетиционна зала, кабаре и театрална постановка.

„Много съм развълнувана. Този албум е моя сбъдната мечта. 10 години са и много и малко. Връщайки се назад ми се струва, че са минали съвсем бързо – точно като пясъчен часовник. Така е озаглавен и албумът ми, в който съм събрала 19 от най-обичаните песни през годините", споделя Джина.

По време на кратките промеждутъци, в които Джина и танцьорките сменяха своите изключително ефектни, но много стилни тоалети,  гостите успяха да се насладят на интересни и непоказвани моменти от живота на изпълнителката на „Ара мюзик”, част от биографичния филм за нея, които всички верни почитатели могат да намерят в новия й албум.

И на празник, като на празник – не можеше да мине и без вкусна торта, с лика на албума на певицата, от която похапнаха всички гости и пожелаха на Джина още 10 години по 10.

Изненадващо обаче, веднага след духването на свещичките, на сцената излязоха двама полицаи, които завързаха певицата с белезници и я отведоха в неизвестна посока.