Рапърът и приятелите му си наели мезонет в страната на Обединените емирства, докато бяха на почивка и я съчетаха със заснемането на видеото към песента му „Още един танц“.

Незнайно защо решили, че точно в мезонета ще останат необезпокоени и ще могат да си правят същите свинщини – крясъци, силна музика, много хора, алкохол и забранени вещества, каквито си позволяват и в България, пише „Шоу“.

В 7 часа сутринта обаче на вратата им пристигнали полицаи. Групата се стреснала, тъй като не знаела, че тамошната милиция се разхожда доста въоръжена. Веднага на българите им били поискани паспорти за проверка, както и документ за наемането на жилището, в което били отседнали.Строили ги в една редица и искали да ги водят в районното, където да поостанат за 24 часа. Полетът им обаче бил едва след 15 часа.

Един от приятелите на Криско и самият певец събрали смелост и обещали пред властите, че ще си вземат бележка и случилото се няма да се повтори. Полицаите се смилили и оставили младите намира, след обещанието им, че купонът спира дотук.Този месец Криско пак ще снима в чужбина – в Тайланд. Предполагаме, че си е взел поука от посещението си в Дубай и ще се държи прилично и съобразно законите на съответната страна.