Риалити звездата Пламен Богданов е бил арестуван и миналата вечер е прекарал в Районното управление в Несебър, откъдето е бил освободен по-рано днес.

Това сигнализираха читателите на Агенция ПИК току-що и дори изпратиха за доказателство няколко папарашки снимки, направени точно на входа на полицията.

Късно снощи бившият футболист от Пазарджик е бил забелязан в едно от популярните заведения в Слънчев бряг, заедно с две момичета. Мачо от съседна компания проявил интерес към една от придружителките на Богданов и той, нали си е боен, извикал момчето да се разберат извън кафенето. "После Пламен не се върна обратно, сигурно са се сбили и са го арестувал", предположиха в сигнала си до ПИК читатели.

На път към плажа по-рано днес те засекли брадъра пред входа на полицейското управление. Придружавал го един от служителите на реда. Двамата се разделили, ръкувайки се.

Пламен Богданов не е нарушавал реда снощи и не е нощувал в управлението. Наш репортер се свърза с риалити героя и той разясни ситуацията.

"Какви са тези глупости? Не съм бил арестуван, нито съм се бил пред заведението. Наистина имаше лека драма с моята приятелка, но с момчето се разбрахме като нормални хора. До полицията отидох, защото за три дни ме спряха на проверка 5 пъти и се притесних. Служителите на реда бяха много любезни и ми обясниха, че из района проверките са масирани след атентата срещу Митьо Очите", заяви Богданов.