Един от задържаните от бандата на Митьо Очите – Никола Маринов, носител на колоритния прякор Кольо Магарето, е последния любовник на Златка Райкова, твърди „Таблоид“. Буквално дни преди да бъде арестуван, Магарето е бил с блондинката, която му гостувала за няколко дни на морето. В момента плеймейтката е разделена с приятеля си Георги Валентинов, който й предложи брак на сцената на „Като две капки вода”.

„Златка винаги си е падала по лоши момчета. Тя спи с Кольо Магарето още от миналото лято, нищо че тогава си имаше официално гадже. Изобщо не се криеше, че е с него, спеше у тях и се появяваше под ръка с Кольо из хитовите заведения по морето”, свидетелстват запознати с авантюрата.

Дясната ръка на Митьо Очите доставял на блондинката и антуража й кокаин, за да бъде купона „на шест”. Това лято отношенията им отново били подновени. Сега Златка даже нямала причина да го държи в тайна, тъй като официално е разделена с Георги. Райкова признавала, че е с бургазлията само заради секса и цинично уточнявала, че прякора му Магарето най-вероятно е заради огромния му член.