Красивата водеща на „Огледала” Радост Драганова може да попадне зад решетките с обвинение за корупция!?

Лъчезарното излъчване на Радост скоро ще повехне, ако се окаже вярно, че е взела крупен подкуп в размер на 45 000 евро.

Тя е разследвана за корупционни схеми като началник сектор „Административно обслужване” към Дирекция „Архитектура и градоустройство” в София, писа „Уикенд”.

Според седмичното издание местен бизнесмен е подал сигнал срещу Радост Драганова, затова че е взела подкуп от него за уреждане на административни въпроси, пише Hotarena.net

Бизнесменът твърди, че преди две години красавицата му поискала 45 000 евро, за да уреди законното построяване на още няколко етажа на офис сградата му. Върху площ от 1 декар земя трябвало да изникне модерна офис сграда с няколко мезонета за баровци на последния етаж.

Според общия градоустройствен план на столицата обаче този имот до Сточна гара попадал в параметри на застрояване позволяващи издигането на не повече от два етажа. Което било прекалено малко и нерентабилно.

Радост Драганова веднага му предложила решение - да се променят параметрите на имота, за да може да се вдигнат още три етажа отгоре. Разбира се – срещу рушвет от 45 000 евро.

Заради икономическата криза обаче офис сградата не била построена и до ден-днешен. Бизнесменът направил няколко деликатни намека, че сумата, която е дал преди години, е доста голяма, за нещо, което така и не е построено. Драганова обаче казала, че това е абсурд.

Най-вероятно точно поради този мотив далият рушвета мъж искал да си отмъсти и да я натопи пред ченгетата.