Изключително опасен начин да си прави реклама избра риалити героинята Марияна.

Блондинката от Къртицата взриви дербито още преди първия съдийски сигнал, като развя черно-бяла фланелка пред лицата на баш домакините на стадион „Христо Ботев".

Мнозина прозряха маркетинговия ход на момата, която явно е готова на всичко да влезе в обективите и в устите на хората, но други искрено се разлютиха. Особено по-крайно настроените бултраси на ложата, пише lifestyle.bg.

"Ей, лигло, я да махаш този парцал", изреваха пичове в жълто и черно и скочиха срещу Марияна. Ще ви спестим и другите епитети, с които я заринаха... Тя обаче най-демонстративно продължи с провокацията. В този миг се намесиха полицаи и гардове, които образуваха жив щит около девойчето. "Махай се, кокошке", призова мъж на около 60 години. А фолкаджията Константин, който стана част от Къртицата, дръпна Мариянчето, за да я предпази от „хорската обич".

В тунела на стадиона пък ченгета я оковаха с белезници и я отведоха далеч от спортното съоръжение. "Ама какво сега. Какво толкова съм направила", разправяше се провокаторката, осъзнала, че е стигнала твърде далеч в агресивната си самореклама.