Руслан Колев, който бе арестуван като организатор на транспорта на 3-те тона кокаин от кораба "Св. Николай", е тв звезда и гадже на Мисис България 2007 Мариана Маринова, съобщиха за "24 часа" източници от МВР.

Маринова е известна и с това, че прави конкурса за силиконови красавици в България. Много от момичетата, дефилирали там, лъснаха наскоро в списъци с луксозни проститутки. През 2008-а Маринова става втора в надпреварата на "Мисис Вселена".

37-годишният бизнесмен е развивал строителен бизнес, но е фалирал още преди началото на икономическата криза. Това потвърди пред "24 часа" негов бивш бизнес партньор, с когото все още имат неуредени финансови взаимоотношения.

Той разказа, че напоследък Руслан Колев често пътувал до Латинска Америка заедно със силиконовата си изгора. По непотвърдена информация миската дори е бременна от Колев. За нея това ще е второто дете, а за него - първо.

Той е задържан за 72 часа от специализираната прокуратура, след като полицейски служби от няколко страни проведоха акция на кораба "Св. Николай" край Испания, който плава под български флаг, и откриха 3 тона кокаин на борда.

Соченият от МВР за организатор на наркотрафика Руслан Колев среща Мариана Маринова преди 5 години. Запознават се в интернет и между двамата пламва изпепеляваща любов. Заради него миската се развежда със съпруга си Антон, от когото има дъщеря. Оттогава живее на семейни начала с арестувания за наркотрафик Руслан.

"Съмнявам се Руслан сам да е организирал транспорт на 3 тона кока с кораб. Ако беше толкова комбинативен, бизнесът му нямаше да фалира, пише в. "24 часа".

Възможно е да е бил нещо като посредник, но едва ли е бос на канал за трафик на кокаин. Не го познавам много добре, но той е човек на купона. Забавен, с чувство за хумор, душата на компанията. С Мариана често се караха, но след това отново оправяха отношенията си", разказва бившият партньор на Руслан Колев.