Много голям скандал се е завихрил в последно време около името на ''шестата в света'' Жени Калканджиева.

След като бил арестуван, Росен Чолов задал въпроса: ''Жени Калканджиева защо не е арестувана? Тя не знае ли какво е станало?''.

Напомняме, че той беше задържан по обвинение за склоняване на млади момичета към проституция.

Оказва се, че само Жени Калканджиева се е отървала от акцията, при която са били арестувани шефът на модна агнеция „FH-1” при спецакция на ГДБОП.

Малко след акцията става ясно, че Чолов е пускал на пазара за плът и момичета от ''Визаж''.

Модната агенцияе собственост именно на Жени, която няма как да не е знаела за случващото се, а и още повече, най-вероятно е била част от схемата.

Тя и съпругата на Чолов-манекенката Ирена Милянкова са много близки приятелки. Двете в момента са заедно в предаването ''Къртицата'', където именно Жени е уредила участието на колежката си. Тя е искала да й помогне да припечели някакви пари, защото в момента Милянкова и децата й са в тежка ситуация заради ареста на мъжа й.

Моделките от ''FH1''-агенцията на Чолов, разказват потресаващи истории. Повечето от тях доброволно са склонявали да се продават, но е имало и такива, при които това се случвало насилствено.

17-годишната Деана Йорданова от Сандански разказва пред разследващите как е била изнасилена. Чолов я привикал в офиса и й предложил да спи с клиенти, при което момичето категорично отказало.

То било категорично, че иска да се занимава само с моделство. Деана била принудена да отиде при клиенти, където била насилена, пишат от hotarena.net.