Певицата Ариана Гранде се раздели с гаджето си, заради афера с непознат. Според източник, близък до звездата, 26-годишната Ариана се е разделила с участника от дуета Social House – 32-годишният Фостър, след 9-месечна връзка. Раздялата между двамата музиканти не била изненада, тъй като двамата изначално просто искали да се забавляват заедно, предава Tialoto.bg.

„Ариана наистина харесва Майки, но тя не бе влюбена до уши в него. На тях им харесваше химията, която произтича между двамата. Те просто искаха да видят колко далече могат да стигнат. В края на краищата нищо не са очаквали един от друг.“ По думите на източника, двамата са приели идеята съвсем спокойно. „На двамата им бе весело, а сега са просто приятели. Няма никаква драма. Няма разбити сърца“, сподели още неназованият източник пред „HollywoodLife“.



Според друг техен близък, причината за раздялата може да е инцидент, случил се в началото на февруари. Певицата била забелязана да се целува страстно със загадъчен непознат. „Майки разбрал, че между него и Ариана всичко е приключило, когато видял нейната снимка с другото момче. Все пак той не се държи лошо. Той продължава да работи заедно с нея, защото на двамата им се получава много добре музиката“, споделил приятелят на Фостър.