17-годишната българка Белослава Хинова покори модния подиум, облечена с най-новите творения на още един голям бранд. Преди по-малко от година тя дефилира за първи път за Шанел, когато беше избрана лично от вече покойния Карл Лагерфелд.

Вчера българката облече Armani за Седмицата на модата в Милано. Белослава публикува снимки в личния си профил в Инстаграм, като към кадрите написа и благодарности към Джорджо Армани, който лично я одобрил за ревюто. Хинова дефилира с нежна рокля с дълбоко V-образно деколте, изпъстрена с пайети, която бе вталена в в горната част, а надолу се спускаше свободно пола от тюл, отново покрита с пайети. Бел носеше и обемни обеци и доста внушително колие, както и малка чантичка.


Звездата на българската изгря за световните модни подиуми през октомври 2018 г., когато участва в ревю в парижкия Grand Palais за Шанел, след това през ноември тя отново се качи на котешката пътечка за бранда, този път в Банкок. През май тази година тя взе участие в ревюто на круизната колекция на модната къща. Белослава е втората българка след Кремена Оташлийска, която за последните 10 години участва в грандиозните ревюта на Шанел.