Готин и необичаен коледен подарък може да направите, ако купите билет за театър.

Сега от Армията предлагат в дните между Коледа и Нова година - 27, 28, 29 и 30 декември добър вариант да зарадвате близките си.

Тогава на касите в театъра ще продават билети за януари на половин цена.

Януарският афиш на театъра почва с класиката на Шекспир "Много шум за нищо", която се играе за 200 пъти на 4 януари. Може да подарите магическо пътешествие на малчуганите вкъщи, в което главни действащи лица са Бате Ненчо и Любо Нейков в илюзионния спектакъл  „Магията на Ненчо", който е на 5 януари.

Или пък да изненадате някого с покана за комедията на Камен Донев „Кръщене" на 8 януари. На 9 януари в Армията се играе хитовия за няколко поколения зрители – „Секс, наркотици и рокендрол", в който  20 години на сцената празнуват Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки.  Тези, които не са гледали предизвикателния „Декамерон", в който дебютира Радина Кърджилова,  могат да го направят на 10, 18 и 29 януари.

На 12 и 24 януари се играе хитовата комедия „Ножица - трепач”. Пак на същите дати брилянтните Краси Ранков, Стефка Янорова, Веселин Ранков и Ярослава Павлова забавляват и разсмиват в семейната комедия „Сега или никога". На 15 януари Николай Урумов показва моноспектакъла си  „Лалугер”.

На 16 и 31 януари публиката може да види Александра Сърчаджиева, Нети, Васил Михайлов, Георги Кадурин, Георги Новаков,  Иван Ласкин, Йоана Буковска, Стефка Янорова, Явор Бахаров в  „Железният светилник". 17 януари пък Иван Радоев влиза в кожата на Евгений Онегин в едноименното представление. "Комедия на слугите" на Теди Москов е предвидена за 19 януари. Ден по-късно на сцената на Армията играят за 150 път „Колко е важно да бъдеш сериозен".

За тези които не са гледали различния прочит на една от най-популярните любовни истории - за Дон Жуан, могат да го направят на 22 януари в „Завещанието на целомъдрения женкар", в който главната роля е на големия Васил Михайлов. Партнират му Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян.

Класиката "Чайка" по Чехов, която е във варианта на покойния Коко Азарян е в афиша на 23 януари. На 24 януари се играят „Последни поръчки” от Дж. Пристли на сцена „Клуб – МаксиМ”. ия вкус. За финал на януари е пак Шекспирова класика -„Както ви харесва” на 25 януари.