АРТи е най-новото лице в “Пайнер”, а интересът към него нараства с всеки изминал ден. Първият му клип за компанията, “Късаш и хвърляш”, за по-малко от месец направи над 1 милион и 300 000 преглеждания в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Междувременно в публичното пространство започнаха да витаят поне три мита за певеца, които той разби на пух и прах в предаването “Звездно”. АРТи категорично отрече слуха, че е син на руски олигарх:

“Това е тотална лъжа. Плюс това хората не разбират значението на думата олигарх. Това е една прослойка от хора, които са Топ 1000 в целия свят, от руснаците има сто олигарха. Аз ако бях син на руски олигарх, щях да съм си направил всичко красиво тук в България, като един малък Рай.”

Втората информация, която бяхме длъжни да проверим е, че ходи с момичето от новия му клип. АРТи с усмивка внася яснота какви точно са отношенията му с красавицата Бояна Генова:

“Ние сме много добри приятели, тя е страхотен човек. Между другото, родени сме на една дата, на 23 декември, много добре се разбираме и не знам дали си струва да развалим това хубаво приятелство с други взаимоотношения.”

Третият мит за младия изпълнител е, че е баща. Той признава, че в момента дори не е обвързан и не си търси приятелка, защото е малко разочарован в любовен план.

“Не знам какво се случва, не ми върви в любовта, понеже от доста време излизам и влизам от връзка във връзка и по някакъв начин все не стигаме с дадената жена до следващ етап, няма развитие, а мен това не ме устройва.”

Пред водещата Петя Костуркова АРТи разкрива, че в момента работи върху две нови парчета. Първото може да се определи като влогърска песен. Със свои приятели, с които се снима в уеб сериала “Типично”, имат от доста време тази идея.

“Парчето е хубаво, ние трябваше да го изкараме още на 1 ноември, понеже всички останали влогъри в интернет си направиха техни парчета, а ние останахме по-назад и нямаме. Искаме песента да се казва “Типично – Типичен”. Ще бъде доста интересна, доста странна песен, понеже е с трима характерни персонажа, в които всеки може да се припознае. Парчето е забавно, трябва да снимаме само клип и в края на март – началото на април, го пускаме.”

За началото на лятото певецът пък подготвя рак-так-так тупалка, с която се надява да придобие още по-голяма популярност. АРТи споделя, че залага изключително на него, защото вярва, че точно това парче ще го изстреля, пише planeta.tv