Актуалната звезда на "Пайнер" АРТи заяви, че музиката, която прави, не е чалга. "Много хора казват, че съм станал чалгар, особено след като излизам от "Пайнер". Хора, няма такова нещо! Има хора от поп музиката, които са най-големите чалгари у нас. Това, което правя, е мумбатон - най-популярният стил в Америка. Остава да заклеймим цяла Америка, че са чалгари", сподели изпълнителят в предаването "ОколоСветско".

АРТи не скри, че е доволен от реакцията на новото си парче - "Граната". "Доста добър старт, въпреки тежката седмица в канала на "Планета", излязох с имена като Галена, Анелия и Фики. Между тях се намърда АРТи, при това доста добре. Бях на кантар дали да не го забавим това парче. Пределно ми беше ясно, че има голяма вероятност да потъна, но изплувах", допълни певецът.

Той е категоричен, че в момента няма колебания, знае какво прави и се чувства на мястото си. "Усещам, че зад мен има екип, имам съпорт, което е най-важното за един изпълнител. През времето се лутах, чувах какво ли не, че няма да ме завъртят по телевизиите, бил съм руснак.... Сещам се колко хора не повярваха в мен, но в момента резултатът е на лице. Виждам реакцията на хората, те се кефят на това, което правя, аз също се кефя", сподели АРТи.