Тези дни АРТи зарадва своите последователи в социалната мрежа с красиви гледки от България. Една от снимките беше отбелязана с интересен пост: “Бих се оженил за природата, но ме е страх да не ме отреже...”.Това ни провокира да се свържем с него, за да разберем повече за приключенския му дух.

“Аз съм голям фен на планините и красивите гледки, защото те са храна за душата, особено в България. Тук е пълно с вълшебни местенца, които никой не посещава, защото са малко известни. През уикенда се събрахме група приятели и отидохме на язовир Въча. До вилата, в който бяхме отседнали, може да се отиде само с лодка, незаменимо усещане”, разказа пред wwww.planeta.tv певеца.

Междувремeнно първият му видеоклип като изпълнител на музикална компания “Пайнер” набира все по-голяма популярност в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. “Късаш и хвърляш” има близо 2 милиона показвания за месец, а това прави АРТи истински щастлив. Тази събота песента ще звучи на живо на клубното участие на певеца в Ямбол. Той е подготвил много изненади за всички, които са избрали да купонясват в събота вечер с него, пише planeta.tv