Новата сензация на „Пайнер“ Арти разказа в ефира на „Планета“ и предаването „Автограф“ как се е стигнало до подписването на договора с музикалната империя и защо е избрал именно нея.

“Винаги съм казвал, че единствената музикална компания, с която бих подписал договор в България, това е “Пайнер”, защото тя има строго изразена йерархична структура. Всичко ти е подредено като на карта и ти трябва да преминеш през целия този процес, за да постигнеш крайния резултат. Гениално е. Това е най-върховната структура в музикалната сфера в България“, изтъква изпълнителят.

АРТи казва, че се насочва към модерното звучене, а не към поп-фолка, защото това, което може да даде, и като вокални данни, и визия, и като цялостен продукт, е съвместимо по-скоро с всички модерни западни звуци, а не толкова с балканските, пише secret.bg

“Самият аз не се виждам в поп-фолк сферата, не мисля, че би ми отивало на гласа. Бих направил някоя балада, но сега ще заложа на лятно парче, което би трябвало да излезе в края на май или началото на юни. Ударно, модерно, американско, бих казал аз и в същото време целесъобразно и насочено към българския пазар, т.е. важното е да си в пазара, да не правиш някакви супер странни неща, които хората не ги разбират”, казва още АРТи.