Тийнидолът Арти продължи традицията да показва актуалните си изгори във видеата си. Оказва се, че той напоследък не залага на сериозните отношения, а сменя половинките си с всеки музикален проект. Настоящата му избраница се казва Деа и ще я видим в новия му клип, който ще види бял свят съвсем скоро. Преди часове изпълнителят се похвали с нея в социалните мрежи, като уж промотира новата си песен.

Всъщност мацката живее и учи в Милано и заради нея Арти решил да снима видеото в столицата на модата. Говори се, че изпълнителят с руска кръв здравата е хлътнал и затова се изръсил сериозно за клипа, водейки режисьор, стилист и целия снимачен екип в Италия, за да снимат младите влюбени.

Историята помни бясната авантюра с плеймейтката Бояна Генова, която се оказа главно действащо лице в дебютния клип в “Пайнер” - “Късаш и хвърляш”. Случката се повтори и с "Граната", където отново засне гадже.

Дори в дуетната песен с Яница Арти показа актуалното си момиче - Моника Русимова. По ирония на съдбата парчето трябва да излезе в навечерието на Свети Валентин, а дали певецът отново ще лети до Милано, предстои да разберем.