На гости при Жана в „Сладки приказки" по ТВ 7 беше Асдис Ран. Асдис е съпруга на бившия футболист на ЦСКА Гардар Гунлаугсон.

За първи път в родината ни Асдис е дошла преди 3 години. Днес, след като договорът на съпруга й в Германия е изтекъл, двамата с децата са се установили в България.

Асдис е родена в Исландия, но предпочита да живее в България, тъй като страната ни й харесва много, а любимото й кътче е Банско.

Медийният интерес към нея, футболната съпруга обяснява с работата си.

„Работата ми привлича внимание. Освен модел, който се снима за мъжки списания, аз имам модна линия, сега създадох и козметична серия, затова медиите ме следват по петите", каза Асдис, цитирана от Blife.bg

Преди време бизнесът на знойната красавица е бил пред фалит, но тя се е справила и „оцеляла".

„Е, далеч съм още от първия си милион, но се надявам и това да се случи".

Асдис отрече да е имала връзка с български бизнесмени, като каза, че това са измислици на жълтата преса.

Русокоската каза, че би приела да се снима в еротична фотосесия стига да е професионално направена.

„Аз не обичам да показвам всичко от себе си", отсече Асдис.

Въпреки, че е майка на три деца Ран има перфектно тяло, за което не полага някакви особени грижи, теглото и винаги се движи нагоре-надолу. Освен корекции на бюста, Асдис е поставила и силикон в устните си, като заяви, че това са единствените интервенции, които е правила.

„Българските мъже са мъжествени и се отнасят добре с жените, а българките са красиви, обличат се добре, ползват красиви бижута и умеят да се грижат за себе си", каза още Асдис.

„За сега ще останем в България. Съпругът ми изчаква най-доброто предложение и се надяваме то да дойде от Локомотив София", каза Асдис.