Асдис Ран: Моето удоволствие не е за продан, аз съм омъжена!

16 ноември 2010 | 09:42
Прочетена
14402
 

Топмоделката и футболна съпруга Асдис Ран е наричана Ледената кралица.

Пред репортер на „ШОУ” обаче тя доказа, че всъщност е гореща като лавата на вулкана Ейяфятлайокутъл.

Половинката на бившия играч на ЦСКА Гардар Гунлаугсон се оказа титулярката в семейния им отбор.

Асдис навърши 30 на 12 август, но изглежда сензационно секси, при все че е родила три деца - две от Гардар и едно от първия й брак.

Клюките за нея са многобройни и я свързват с едни от най-известните ни имена от футбола и бизнес-елита в България, а завистливи интригантки дори й поставиха „твърда” тарифа, без да подозират, че това ще я направи още по-актуална и популярна.

- Независимо че си известна като Ледената кралица, в интимния живот те сравняват с изригването на мощния исландски вулкан Ейяфятлайокутъл. Ти самата как би се описала в леглото?
- Въпреки моето прозвище Ледена кралица, аз съм твърде вулкачина под обвивката си... Не искам да описвам моя сексуален живот в детайли, но и аз правя някои луди неща, вероятно като повечето жени, но това не винаги е лесно, когато имаш деца вкъщи...

- Последната новина е, че по теб много си падал новият селекционер на националния ни отбор по футбол - германеца Лотар Матеус, набавил си твоя телефон и желаел да се запознаете... Та запознахте ли се вече?
- Не, не съм се чувала с него още. Мисля си, че не би трябвало да му е проблем да ме намери, ако това е, което той иска.

- Заради една твоя титла те наричат също и Жената за милион долара! Преди време пребитата манекенка Катрин Вачева подхвърли, че чула някъде, че тарифата ти за секс била 2000 евро на сеанс и оттам тръгнаха много спекулации... Ти какво би отговорила като контратака или просто обяснение?
- Не познавам това момиче, но вероятно тя не е фен на Ледената кралица! Твърде просто е - за щастие никога не съм била в някаква нужда да продавам тялото си. Това го правят курвите, не съпругите, не майките или супермоделите!

Моето удоволствие не е за продан, а и аз съм омъжена! Това би трябвало да говори всичко за нормалните хора. Израза „за милион долара” е, защото аз съм добра в повечето сфери на живота, но това не е цената за секс с мен!

- Нека разбулим и още една тайна – злите езици спрягат за твои любовници легендарните ни футболисти Христо Стоичков, Любослав Пенев и дори Емо Костадинов. Ще опишеш ли с всеки поотделно взаимоотношенията си - такива, каквито са в действителност?
- Ще ми е много трудно да опиша някой от тях, тъй като никога не съм се срещала с тези момчета и дори не знам кои са те. Освен Пенев, но повярвай ми, той не е мой тип за мъж. Вероятно са сладки момчета...

- Да, обаче официозен вестник те попита наскоро и за връзката ти със собственика на ЦСКА Димитър Борисов, за когото дори се твърди, че дистанцирал мъжа ти от България, само и само да бъде насаме с теб?
- Това не е вярно – моят съпруг напусна България, защото от ЦСКА не можеха да му плащат заплатите... Вече казах и на пресата, че той още ни дължи 100 000 евро, ето защо ние НЕ сме добри или близки приятели.

- Само на 15 години си заживяла с първия си мъж, от когото е по-големият ти син. Разкажи за отношенията си с него и защо в крайна сметка се разделихте?
- Той е беше много добро момче и ние имахме хубава връзка. Просто аз бях млада пеперуда и мечтаех за нещо различно от това да си стоя вкъщи и да бъда домакиня.

Ето защо ние имахме разногласия относно моята кариера. На него не му беше приятно, когато имах снимки или вниманието беше насочено към мен, така аз приключих връзката ни и го напуснах.

- Как се запознахте с Гардар и какво те накара да избереш точно него за твой съпруг и да му родиш две деца?
- Срещнах го, докато го избирах за модел за моята агенция. Тогава той беше много популярен модел и стана „Мистър Исландия” една година, след като се запознахме, а след това и професионален футболист. Ето защо ние започнахме да пътуваме по целия свят. В началото не мислех, че той ще стане мой съпруг и баща на моите деца, защото беше много млад, но ние бяхме толкова влюбени, че станахме двойка, оженихме се и имаме две деца.

Аз все още го обичам много, прекарваме си чудесно заедно, така че не мога да се оплаквам. Неговите най-добри качества са, че е много добър с децата, подкрепя ме във всички мои начинания и работа. Не ревнува от моята популярност, както повечето мъже биха реагирали в такива случаи. Той просто ми казва, че е горд, защото е този, който ме притежава.

- Може ли да се каже, че той е добър в леглото и успява да обуздае един сексуален вулкан като теб?
- Да, може. Той има перфектния размер - за мен това е много важно за моето удоволствие.

- Кое е най-възбуждащото място, на което двамата сте се любили?
- Не мястото е това, което е най-важно за мен, най-важно е качеството и вълнението. Няма значение дали е в моето легло или на небето. Но ние с Гардар правим секс последните 8 години заедно, така че сме опитвали доста вълнуващи места...

- Доскоро ти живееше в София, а той беше с новия си отбор в Австрия. Не е ли това причина да се отдалечите един от друг и дори да потърсите нови връзки поотделно?
- Не е нормално просто да търсиш друга връзка, когато си женен, само защото мъжът ти е отишъл да работи в друга страна за кратко. Аз реших да остана с децата си в София, защото неговият договор в Австрия беше само за 3 месеца. След периода на работа в Австрия той се завърна в София за един месец и след това замина за Германия и ние сега живеем в Мюнхен заедно с децата, които ходят на училище тук.

- Скоро силиконът ти „изгърмя”. Успя ли да го подмениш и на каква цена?
- Да, преди година единият от моите импланти се спука по много лош начин – силиконът беше навсякъде и се наложи да сменя и двата си импланта. Операцията при доктор Ангел Енчев за съжаление не беше много успешна, както очаквах, и трябваше да отида още един път, за да се довърши манипулацията докрай. Цената на този инцидент беше много висока - 3800 евро. Ето защо си заслужава да се помисли, преди да решиш дали да правиш гърдите си.

- В периода на смяната на силикона ограничи ли се от сексуални удоволствия или това не попречи на твоето удовлетворение?
- Не, няма връзка между сексуалното удоволствие и поставянето на силикон.

- Рекордът ти бил 8 оргазма за 1 път, ако си в добра форма… Обясни по-подробно какво означава да си в добра сексуална форма?
- Всичко зависи от настроението и това как се чувстваш. Както всяка жена мога да правя секс и без да имам оргазъм, ако съм в лошо настроение или нещо друго не е наред. Ако всичко е перфектно и аз се чувствам добре, мога да достигна и 10! Аз имам „мултиплициран оргазъм”, т.е. ако имам един, мога след това да имам още всяка следваща минута, но обикновено се задоволявам с от 2 до 4! /палава усмивка – б. а./

- Да мастурбира за българката все още е срамно понятие. Ти самата имаш ли вибратор или други сексиграчки и в каква степен ги използваш?
- Да, имам някои играчки. Това е важен атрибут за всяка жена и не разбирам защо в България все още е срамно, когато е нормално за повечето страни. И ние също се нуждаем да бъдем сами със себе си и нашето въображение понякога – точно както мъжкият пол го прави. Аз не ги използвам често, но когато ми потрябват – са налице...

- Коя е любимата ти сексуална манипулация?
- Любовната игра, разбира се, е много важна за всяка жена и не може да бъде пропускана. Тя не трябва да бъде сложна, просто нежна и по плавен начин, да засили кръвообращението ти и да те затопли още преди играта да започне.

- Определено заинтригува публиката и с признанието ти, че се възбуждаш и от жени – имаш ли практика в това отношение или това е само една твоя сексуална фантазия?
- Да, всъщност имам известен опит в тази сфера – аз съм много любопитна личност и харесвам красиви жени.

- Сподели коя е най-развинтената ти сексуална фантазия?
- Моите фантазии си ги знам само аз, а ти само може да предполагаш, но няма да ги споделя с цялата страна.

- Твърдиш, че трите неща, които те възбуждат, са: съпругът ти, шведите и белите мечки. Защо точно шведите те възбуждат толкова - заради „шведските тройки”, за които ти признаваш, че си опитвала, или причината е по-различна?
- Не, аз просто си мисля, че шведите са много горещи, но не съм пробвала точно „шведска тройка” /смях – б. а./ Ето, например футболистът Фредерик Люнгберг е типичен представите за готино шведско момче.

- Най-фрапантното неприлично предложение, което си получавала в България, и може да кажеш и от кого?
- Х-м-м, нямам нещо интересно за споделяне. Аз си мисля, че българските мъже са малко изплашени от мен, обикновено спазват дистанция, когато съм наоколо.

- Как преминава една твоя бурна, страстна и вдъхновяваща сексуална нощ /или ден ако предпочиташ/?
- Хубава, уютна вечер в добър ресторант със страхотна храна и хубаво вино, после джакузи с малко шампанско, шоколад и ягоди, хубава музика, секси-гореща любовна игра и после малко див секс включващ поне 8 оргазма, хубаво наспиване и закуска в леглото!

Интервю: Светлана Терзиева - СЕСИЛ

Снимки: Playboy

Свързани новини

Галерии

Коментари

Алекс
06 февруари 2015 | 10:27

Толкова злобни и жлъчни коментари могат да се напишат само от комплексирани и недоволни от собствения си живот и тяло жени (и мъже)!!! За сексапила и живота на Асдис Ран само може да си мечтаете ! И тъй като и мечтите ви са скучни, може само да плюете жлъч и омраза ... Не ми отговаряйте - няма смисъл, ЖАЛКИ СТЕ ! P.S. "Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари" - моля всички българи/ки да пишат на български а не на маймуница !!! За всички останали -да си ходят по родните места.

tova mi xaresa
22 август 2011 | 22:14

Хубава, уютна вечер в добър ресторант със страхотна храна и хубаво вино, после джакузи с малко шампанско, шоколад и ягоди, хубава музика, секси-гореща любовна игра и после малко див секс, включващ поне 8 оргазма, хубаво наспиване и закуска в леглото!

hahhhaahaha
17 ноември 2010 | 08:34

до б.- "само наминавам" По цял ден си тук мършо смотана.Но без псевдонима си

Барабитка
16 ноември 2010 | 22:13

Като си женена, да нямаш катинар на онази работа?:))) Въобще не си правя и труда да чета тази статия - само наминавам...:))) Въобще не ме кефи тази и без това!

hahhhaahaha
16 ноември 2010 | 19:41

AZ TI SI B. mamka ti urod grozen dreben

ana
16 ноември 2010 | 16:19

jeni s tova izla4vane bol v iclandia i skandinavia...ni6to osobeno, ni6to izklu4itelno, ne e krasavica, ama qvno se e vzela mnogo naseriozno.edna seriozna i inteligentna jena,koqto znae 6to e rabota nqma da se zahvane da se sabli4a , za da pravi pari i da gradi popullqrnost s tova,osobeno ,kogato ima deca i spodelq,4e ima vibrator, opit s jeni, bi sledvalo da se zasrami malko.gorkite deca edin den kato porasnat.

neo
16 ноември 2010 | 13:14

До Нели: след леглото просто си отиваш...

АЗ до Нели
16 ноември 2010 | 13:13

"Как преминава една твоя бурна, страстна и вдъхновяваща сексуална нощ /или ден ако предпочиташ/?" - Как децата трябва да се вписват според теб в сексуалния живот на една жена? Тя да не е някаква извратенячка? Секса се прави с мъжа ти, не с децата ти.

АЗ
16 ноември 2010 | 13:11

Имала хубава връзка с прекрасен човек и го е оставила, защото искала да се снима гола и преценила, че да си показваш голия гъц и циците и да си задоволяваш егото като караш на разни непознати лигите да текат по фотошопираните ти снимки, е по-важно отколкото да задържиш стойностен и свестен мъж до себе си. Много лошо впечатление ми направи това. И подхожда ли на "майка и съпруга", каквато неколкократно НАТЪРТИ, че е , да дава цели интервюта на сексуална тематика, какви оргазми имала, пък на мъжа й колко бил голям, пък какви вибратори имала, как правила секс с жени, пък колко палава била, въпреки че имала деца.. Отвратително и гнусно! Не е кой знае какво децата ти да знаят, в крайна сметка тези неща не са нещо срамно, но не е нужно цяла България да ги знае и всеки срещнат по улицата и то да ги разбират хората точно по такъв начин - не като на Галена да речем, на която случайно изтече такъв тип информация в нета, ами сама да седнеш да се обясняваш и да искаш хората да те гледат в такава светлина. Като ти дават трибуна да говориш и да кажеш нещо на света, само за това ли можеш да се сетиш да говориш? Вместо да се въпзползваш от това, че си публична личност и да кажеш нещо смислено, говориш само глупости. Изключително проста била тая! И всичко това увенчано с някакво огромно самочувствие.

зло джудже
16 ноември 2010 | 12:34

за тази дебела грозотия в родната и Исландия никой не е чувал.Кой и защо реши тук да я прави звезда?

pls
16 ноември 2010 | 12:33

do ................ dai telefon za porachki

Нели
16 ноември 2010 | 12:09

"Хубава, уютна вечер в добър ресторант със страхотна храна и хубаво вино, после джакузи с малко шампанско, шоколад и ягоди, хубава музика, секси-гореща любовна игра и после малко див секс, включващ поне 8 оргазма, хубаво наспиване и закуска в леглото!"- а децата, къде се вписват в картинката

oooooooo
16 ноември 2010 | 11:02

6te umra ot smiah.....ta tiq ako klienta e po mlad i gotin moje i za 500 Euro da se navie....da ne govorim kolko narod iq mina bez pari dori....pie kato za svetovno....

mene
16 ноември 2010 | 10:42

Брееееей, без малко да ти повярваме, Асдис! То какви мечти, какви фантазии... В целевите групи на 4-ти километър можеш да научиш и други, споделени от твои съмишленички.

......
16 ноември 2010 | 10:10

TARIFATA I BASHE 2000 NO ZARADI KRIZARA SEGA I ZA 1000 E OK....NE E TRUDNO DA SI IQ PORACHASH NO NE SI ZASLUJAVA PARITE

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Ивана от "Игри на волята" се разхвърля

Зрителите бесни на брюнетката

Галя от „Каризма” показа цици

Певицата се върна в социалните мрежи

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Дете-чудо влезе в "Откраднат живот"

Иво става звезда по телевизията у нас още на 2 години

Камен Во.: Молитвата днес е за Милен. А, утре за нас

Актьорът получил знак от съдбата

Ето как Дебора пребори паник атаките

Фолк певицата няма мъж до себе си

Антония-първа дружка с плеймейтката Осипова

Участничката във "Фермата" няма гадже

Биляниш: Бебето ми помогна да се спася от булимията

"С бащата на детето ми не сме заедно, но работим за семейство", категорична е певицата и модел

Щерката на Лияна показа гаджето

Чака ли бебе 18-годишната Дениз?

Лоренцо: Дано нямам любовния живот на мама

Синът на Софи Маринова се разделил с приятелката си

Алисия показа мъжа си

Певицата пусна рядка снимка на близост

Михаела Маринова: Не харесвам силикона

Певицата изправя зъби с брекети

Мария стяга трета сватба?

Готова съм да съм булка, каза изпълнителката

Жената до Милен Цветков: Шест месеца без теб, любими!

Номероложката Милена с трогателен пост

Ето го порасналото момче на Димитър Рачков

Синът на актьора прилича повече на майка си Христина

Сашо Диков направил Дана журналистка

Дългокраката госпожица му направила впечатление с футболните си познания

Елен Колева лекува с ръце

Пациенти я спасили в коронакризата

Деси Банова:Няма да се развеждам с Росен

Синоптичката ядосана на слуховете, че е пред раздяла с бившия президент

Тв и Риалити

Издънки

Обвиниха Люси Иларионов в изнудване

Режисьорът забрани видеоклип на Меди, но за кратко

Фенка заби Донков: Що се държиш като гангстер?!

Критикуват актьора, че няма нормално поведение до жена си

Виж още от Издънки

Култура

Лили Иванова пее за Вазов

Примата част от филма за Патриарха на българската литература

Джаро се завръща като мафиот

Михаил Билалов пак героя от ъндърграунда

Виж още от Култура

Fashionista

Румен Радев разхожда Версаче в Милано

Българинът представи моделите на прочутата марка през септември

Вижте чантата на Джей Ло

Латино дивата стана и моден дизайнер

Койна Русева, Теодора Духовникова и Радина Боршош станаха принцеси

Трите се снимаха за първи път заедно в Княжеския дворец

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.