Топмоделката и футболна съпруга Асдис Ран е наричана Ледената кралица.

Пред репортер на „ШОУ” обаче тя доказа, че всъщност е гореща като лавата на вулкана Ейяфятлайокутъл.

Половинката на бившия играч на ЦСКА Гардар Гунлаугсон се оказа титулярката в семейния им отбор.

Асдис навърши 30 на 12 август, но изглежда сензационно секси, при все че е родила три деца - две от Гардар и едно от първия й брак.

Клюките за нея са многобройни и я свързват с едни от най-известните ни имена от футбола и бизнес-елита в България, а завистливи интригантки дори й поставиха „твърда” тарифа, без да подозират, че това ще я направи още по-актуална и популярна.

- Независимо че си известна като Ледената кралица, в интимния живот те сравняват с изригването на мощния исландски вулкан Ейяфятлайокутъл. Ти самата как би се описала в леглото?
- Въпреки моето прозвище Ледена кралица, аз съм твърде вулкачина под обвивката си... Не искам да описвам моя сексуален живот в детайли, но и аз правя някои луди неща, вероятно като повечето жени, но това не винаги е лесно, когато имаш деца вкъщи...

- Последната новина е, че по теб много си падал новият селекционер на националния ни отбор по футбол - германеца Лотар Матеус, набавил си твоя телефон и желаел да се запознаете... Та запознахте ли се вече?
- Не, не съм се чувала с него още. Мисля си, че не би трябвало да му е проблем да ме намери, ако това е, което той иска.

- Заради една твоя титла те наричат също и Жената за милион долара! Преди време пребитата манекенка Катрин Вачева подхвърли, че чула някъде, че тарифата ти за секс била 2000 евро на сеанс и оттам тръгнаха много спекулации... Ти какво би отговорила като контратака или просто обяснение?
- Не познавам това момиче, но вероятно тя не е фен на Ледената кралица! Твърде просто е - за щастие никога не съм била в някаква нужда да продавам тялото си. Това го правят курвите, не съпругите, не майките или супермоделите!

Моето удоволствие не е за продан, а и аз съм омъжена! Това би трябвало да говори всичко за нормалните хора. Израза „за милион долара” е, защото аз съм добра в повечето сфери на живота, но това не е цената за секс с мен!

- Нека разбулим и още една тайна – злите езици спрягат за твои любовници легендарните ни футболисти Христо Стоичков, Любослав Пенев и дори Емо Костадинов. Ще опишеш ли с всеки поотделно взаимоотношенията си - такива, каквито са в действителност?
- Ще ми е много трудно да опиша някой от тях, тъй като никога не съм се срещала с тези момчета и дори не знам кои са те. Освен Пенев, но повярвай ми, той не е мой тип за мъж. Вероятно са сладки момчета...

- Да, обаче официозен вестник те попита наскоро и за връзката ти със собственика на ЦСКА Димитър Борисов, за когото дори се твърди, че дистанцирал мъжа ти от България, само и само да бъде насаме с теб?
- Това не е вярно – моят съпруг напусна България, защото от ЦСКА не можеха да му плащат заплатите... Вече казах и на пресата, че той още ни дължи 100 000 евро, ето защо ние НЕ сме добри или близки приятели.

- Само на 15 години си заживяла с първия си мъж, от когото е по-големият ти син. Разкажи за отношенията си с него и защо в крайна сметка се разделихте?
- Той е беше много добро момче и ние имахме хубава връзка. Просто аз бях млада пеперуда и мечтаех за нещо различно от това да си стоя вкъщи и да бъда домакиня.

Ето защо ние имахме разногласия относно моята кариера. На него не му беше приятно, когато имах снимки или вниманието беше насочено към мен, така аз приключих връзката ни и го напуснах.

- Как се запознахте с Гардар и какво те накара да избереш точно него за твой съпруг и да му родиш две деца?
- Срещнах го, докато го избирах за модел за моята агенция. Тогава той беше много популярен модел и стана „Мистър Исландия” една година, след като се запознахме, а след това и професионален футболист. Ето защо ние започнахме да пътуваме по целия свят. В началото не мислех, че той ще стане мой съпруг и баща на моите деца, защото беше много млад, но ние бяхме толкова влюбени, че станахме двойка, оженихме се и имаме две деца.

Аз все още го обичам много, прекарваме си чудесно заедно, така че не мога да се оплаквам. Неговите най-добри качества са, че е много добър с децата, подкрепя ме във всички мои начинания и работа. Не ревнува от моята популярност, както повечето мъже биха реагирали в такива случаи. Той просто ми казва, че е горд, защото е този, който ме притежава.

- Може ли да се каже, че той е добър в леглото и успява да обуздае един сексуален вулкан като теб?
- Да, може. Той има перфектния размер - за мен това е много важно за моето удоволствие.

- Кое е най-възбуждащото място, на което двамата сте се любили?
- Не мястото е това, което е най-важно за мен, най-важно е качеството и вълнението. Няма значение дали е в моето легло или на небето. Но ние с Гардар правим секс последните 8 години заедно, така че сме опитвали доста вълнуващи места...

- Доскоро ти живееше в София, а той беше с новия си отбор в Австрия. Не е ли това причина да се отдалечите един от друг и дори да потърсите нови връзки поотделно?
- Не е нормално просто да търсиш друга връзка, когато си женен, само защото мъжът ти е отишъл да работи в друга страна за кратко. Аз реших да остана с децата си в София, защото неговият договор в Австрия беше само за 3 месеца. След периода на работа в Австрия той се завърна в София за един месец и след това замина за Германия и ние сега живеем в Мюнхен заедно с децата, които ходят на училище тук.

- Скоро силиконът ти „изгърмя”. Успя ли да го подмениш и на каква цена?
- Да, преди година единият от моите импланти се спука по много лош начин – силиконът беше навсякъде и се наложи да сменя и двата си импланта. Операцията при доктор Ангел Енчев за съжаление не беше много успешна, както очаквах, и трябваше да отида още един път, за да се довърши манипулацията докрай. Цената на този инцидент беше много висока - 3800 евро. Ето защо си заслужава да се помисли, преди да решиш дали да правиш гърдите си.

- В периода на смяната на силикона ограничи ли се от сексуални удоволствия или това не попречи на твоето удовлетворение?
- Не, няма връзка между сексуалното удоволствие и поставянето на силикон.

- Рекордът ти бил 8 оргазма за 1 път, ако си в добра форма… Обясни по-подробно какво означава да си в добра сексуална форма?
- Всичко зависи от настроението и това как се чувстваш. Както всяка жена мога да правя секс и без да имам оргазъм, ако съм в лошо настроение или нещо друго не е наред. Ако всичко е перфектно и аз се чувствам добре, мога да достигна и 10! Аз имам „мултиплициран оргазъм”, т.е. ако имам един, мога след това да имам още всяка следваща минута, но обикновено се задоволявам с от 2 до 4! /палава усмивка – б. а./

- Да мастурбира за българката все още е срамно понятие. Ти самата имаш ли вибратор или други сексиграчки и в каква степен ги използваш?
- Да, имам някои играчки. Това е важен атрибут за всяка жена и не разбирам защо в България все още е срамно, когато е нормално за повечето страни. И ние също се нуждаем да бъдем сами със себе си и нашето въображение понякога – точно както мъжкият пол го прави. Аз не ги използвам често, но когато ми потрябват – са налице...

- Коя е любимата ти сексуална манипулация?
- Любовната игра, разбира се, е много важна за всяка жена и не може да бъде пропускана. Тя не трябва да бъде сложна, просто нежна и по плавен начин, да засили кръвообращението ти и да те затопли още преди играта да започне.

- Определено заинтригува публиката и с признанието ти, че се възбуждаш и от жени – имаш ли практика в това отношение или това е само една твоя сексуална фантазия?
- Да, всъщност имам известен опит в тази сфера – аз съм много любопитна личност и харесвам красиви жени.

- Сподели коя е най-развинтената ти сексуална фантазия?
- Моите фантазии си ги знам само аз, а ти само може да предполагаш, но няма да ги споделя с цялата страна.

- Твърдиш, че трите неща, които те възбуждат, са: съпругът ти, шведите и белите мечки. Защо точно шведите те възбуждат толкова - заради „шведските тройки”, за които ти признаваш, че си опитвала, или причината е по-различна?
- Не, аз просто си мисля, че шведите са много горещи, но не съм пробвала точно „шведска тройка” /смях – б. а./ Ето, например футболистът Фредерик Люнгберг е типичен представите за готино шведско момче.

- Най-фрапантното неприлично предложение, което си получавала в България, и може да кажеш и от кого?
- Х-м-м, нямам нещо интересно за споделяне. Аз си мисля, че българските мъже са малко изплашени от мен, обикновено спазват дистанция, когато съм наоколо.

- Как преминава една твоя бурна, страстна и вдъхновяваща сексуална нощ /или ден ако предпочиташ/?
- Хубава, уютна вечер в добър ресторант със страхотна храна и хубаво вино, после джакузи с малко шампанско, шоколад и ягоди, хубава музика, секси-гореща любовна игра и после малко див секс, включващ поне 8 оргазма, хубаво наспиване и закуска в леглото!

Интервю: Светлана Терзиева - СЕСИЛ

Снимки: Playboy