С любов преодолява карантината Асдис Ран. Бившата футболна съпруга тези дни сподели, че се забавлява, като развлича гаджето си в спалнята. „Правете любов през ден, но не прекалявайте, за да не ви омръзне”, съветва исландската красавица. Карантината я завари в София, където тя планира да си купи нов дом. За съжаление банките спряха ипотечните кредити точно когато Асдис планирала да финализира сделката. В момента моделката скучае у дома и се развлича най-вече с компанията на любимия си мъж.

„Опитвам се да се справя с условията като всички останали, но времената са изключително скучни”, оплака се миньончето. „Ще преживеем и всеки от нас ще научи по нещо ново. Това е друг начин на живот. Храним се с нови рецепти, четем нови книги, гледаме нови филми. Хрумват ни нови бизнес идеи. Ще научим нови санитарни навици и предпазни мерки. Ще бъдем близо до семействата, а това значи доста бебета или разводи. Самата аз си имам едно малко кученце, за което се грижа”, споделя Асдис, пише „България днес”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IceQueen Official ~ Ásdís Rán (@asdisran) on

Моделката е на мнение, че България много бързо е реагирала и е взела важни мерки във връзка с карантината. Тя признава, че в страната й са закъснели твърде много и едва сега са въвели частични ограничения и са ограничили физическата близост и правото на свободно придвижване. „Бях впечатлена как в България затвориха всичко само след като няколко човека бяха инфектирани. Ситуацията в болниците ще бъде по-добра, отколкото в другите европейски страни. Надали някой друг се е справил толкова бързо”, споделя още миската.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IceQueen Official ~ Ásdís Rán (@asdisran) on

Красавицата признава също, че се старае да помогне на други хора в тези трудни времена. „Доста съм активна в помощта на хора, които са на улицата и бъркат в кофите. Храня ги или ги подкрепям финансово. Трябва да правим това, за да подкрепим нуждаещите се”.Асдис Ран отправи ценни съвети за всички, как да запазят своето тяло в условията на изолация. „Най-лошото от всичко е, че не може да отидем на фитнес. Още първия ден от изолацията си купих кросфит, който спаси живота ми”, хвали се красавицата. Ползвам го два пъти на ден. Освен това правя доста дълги разходки в София. Ако времето е хубаво, съм навън по 2–3 часа. Купих си велосипед, с който ще правя по-дълги преходи. Може би дори ще карам в планината или в крайните квартали на София. Правя упражнения у дома, но те са ми скучни”, казва още Ран.