Футболната съпруга Асдис Ран показа зърната си на светско парти – пише „България днес”.

Ослепителната северна красавица навсякъде тръби, че жените в България се носят демоде. Тя обаче се беше барнала в изрязана червена рокличка, с която приличаше повече на провинциална абитуриентка, отколкото на фешън дама, пише kliuki.bg.

Огромното деколте на Асдис едва покриваше пищния й бюст, което можеше да е секси, ако не я бяхме чули да псува като наш каруцар или северен бедстващ викинг.

„Скита! Скита!” (пиперлива исландска ругатня) – крещеше блондинката на родния си език малко след като щеше да потроши токовете на лъскавите си обувки заради дупките по улиците. Да не повярва човек, че от тези красиви устни могат да се отронят толкова пошли изрази.

Иначе исландката успя да привлече като магнит всички мъжки погледи на партито. Ледената кралица, както стана известна у нас, си знае цената и гордо виреше нос сред останалите дами.

Въпреки че съпругът й Гардар отдавна не играе в България, на Асдис й харесва живота у нас. Тя дори отвори свой магазин за бельо с нейната марка. Всякакви слухове пълзят за атрактивната исландка, но никой от тях не се е потвърдил. Името й е било обвързвано с кого ли не – основно футболисти и треньори. Някои смятат, че е скъпа жена на повикване, а други, че е образцова съпруга и уважавана майка на три деца.

*Асдис с Гардар

Заглавна снимка: Bulphoto